Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nebude tá voda z klimatizácie? Ak ju máš a používaš tak môžeš mať zapchatý odtok z výparníka. Veď ako dlho už poriadne nepršalo aspoň v KE

Odesláno

Voda na podlahe muže být netěsná guma dveří, prasklej radiátor topení (smrdělo by po fridexu) kondenzát s klimy, je toho více

Jinak výhřev zadního okna a zrcátek je řešen časovým relé a jištěn pojiskou 30A. Konektor je pod \"plastovým odkládačem levé nohy\" vedle spojky

Jestli máš opravdu vyhřívané přední okno, řešil bych to pomocí stejného relé z vraku (pár korun) připojeného paraelně ke spínač výhřevu zadního okna, ale natáhl bych od baterky silný drát jištěný opět 30A pojistkou

[upravil dne 6/9/13 09:34 od punkac]

Guest servisman
Odesláno

ještě jsem se nesetkal s 406 , která má vyhřívaný čelní sklo. Máš tam vůbec sklo z 406 :D

Odesláno

Tak ja som prvý :D tak určite lebo doniesol dva jedno s vyhrevom a druhé bez a to bez bolo skrabnute tak sme dali to s vyhrevom. A boli rovnaké úplne. Keby bolo z druhého tak nepasuje ne ? :D možno novinka :)

Guest servisman
Odesláno

Zatím jsi první co má vyhřívání čelního skla. O vyhřívaný sklo jsem se už zajímal asi před 8mi roky na 406 a nikde nebylo ,nehledě ta skla jsou 3 a vícekrát dražší než obyč.

Odesláno

Jelikož je 406 už dávno za zenitem, třeba tak drahé nebylo

Počkáme až vyfotí Sedrik ty konektory :papa

[upravil dne 6/9/13 09:56 od punkac]

Guest servisman
Odesláno

opiš co máš na skle napsáno ,třeba se najde .

Taky jsem zvědav na konektory ,nikde jsem ani na schéma nenarazil či ani na spínač který by zapínal ohřev.

Guest servisman
Odesláno

nebo A3 tam jsou skoro stejné rozměry , z Mondea je větší

co jsem koukal na jeho fotku má vin bud posunutý či jiné sklo poslední 4 číslice jsou schovaná

[upravil dne 6/9/13 12:39 od servisman]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...