Print Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Zdar potrebuju rozlestit lehke skrabanecky ktere nejsou hluboke ( urcite to rozlestit pude ale nevím cim ) takze díky za rady Citovat
koblih69 Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Pokud je to na metalíze tak je potřeba si uvědomit, že ten lak je dost tenký, takže je potřeba dobře zvážit jeslti se u hlubších škrábanců do toho pouštět. Citovat
Print Odesláno 4. září 2013 Autor Odesláno 4. září 2013 oni nejsou vibec hluboke .... pri prejetí prstem je ani necejtís ... vznikli nejspís tím ze sem musel nekde projet kolem nejaky vetve jsou videt jen z urciteho uhlu ale se*e me to Citovat
koblih69 Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 No rukou je to vopruz, ale jde to taky. V podstatě je jedno čím to vezmeš pasta s větším úběrem půjde rychleji ale musíš opatrněji a naopak. Tempo koupíš všude. Tempo na nové laky ma malý úběr a bude to trvat dlouho. Tempo staré laky bude na škrábance a ruční leštění asi pohodlnější. Můžeš koupit třeba od T.W. Scratch Remover, ale bude stát 2x tolik a výsledek stejnej. Citovat
Kobra 72 Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Tak jsem dumal, jestli tempo není moc hrubý, ale asi ne, co? Vypadá to, že nakoupím tak 6 kilo tempa a dám se do toho taky. Těch škrábanců tam má požehnaně Jsem v zimě odmetal sníh z auta a nevšiml jsem si, že mi ze smetáku kouká kus šroubu... Citovat
koblih69 Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Pokud toho máš hodně tak na to zapoměň, potřebuješ leštičku. TOhle je na lokální škrábanec a i tak strávíš rozleštěním jendoho šprábance 15 cm třeba hodinu... Citovat
Kobra 72 Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Hm, tak to je prima... Leštičku bych možná měl, řeknu přítelkyni... Zkusím to na jednom na střeše a uvidím, jak to půjde. Při nejhorším si nechám míchnout sprej a zapráším to... Citovat
Frozz Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Ahoj. Pokud neumíš s leštičkou, nepouštěj se do toho, mohl by si lak poškodit a věř mi, že to nechceš . Na lokální povrchové škrábanečky (jako jsou často vidět např. pod klikama dvěří) bych ti z vlastní zkušenosti doporučil Autoglym Paint Renovator (vygoogluj, prodávají to tu 2 české e-shopy) za přijatelnou cenu, rozhodně ho využiješ i v budoucnu. Tempo bych vůbec nepoužíval. Měj se Citovat
Rejty Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Ja na to pouzoval lestenku od 3m co sme emeli v lakocne....super cec.ina rucolssteni Citovat
Rejty Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Ja na to pouzoval lestenku od 3m co sme emeli v lakocne....super cec.ina rucolssteni Citovat
koblih69 Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Frozz: bych řekl, že tou leštičkou myslel přítelkyni a dovoluju si tvrdit, že to s ní asi umí jinak by s ním nebyla... ...je úplně jedno co použiješ. Mám tu zástup leštících past Tempem počínaje a 3M konče... rozdíl je více méně jen v hrubosti. Já třeba kvůli ceně používám tuhle: http://www.komplex3m.cz/eshop/chemie-barvy/brusne-a-lestici-pasty/brusna-pasta-jemna-m100-oskar%27s-1-kg/detail_3872.html ale když někam jedu tak si beru W5 Z lidlu a nebo klidně to tempo na metalizované laky (má přibližně stejnou hrubost). Něco jiného je když potřebuješ rozleštit strojově celé auto - tam velmi záleží jakou zvolíš hrubost, jeslti pasta nezasychá a pod. Při ručním leštění vidíš co děláš a riziko poškození je mizivé Citovat
Frozz Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Omlouvám se, pochopil jsem to úplně jinak a blbě :mad: Citovat
Kobra 72 Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 Zdar, tak koblížek to pochopil naprosto přesně... Potřeboval bych evidentně přejet celý auto, lak je dost zašlej a moc se mi to nelíbí. Problém je spíš s časem, dělám 7 dnů v týdnu, tak mi ho moc nezbývá. Poškození laku, to je otázka. On už poškozenej je, tak horší to snad být ani nemůže. Koukal jsem, že minimálně na dvou místech mám odloupnutý krycí lak. Takže to vidím na nějakou veselou samolepku Nevím totiž, jak ten lak opravit... Brousit se mi to moc nechce, to už je hodně velkej zásah do laku... Citovat
Kobra 72 Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 Dám, chlapci, dám, jen co to vyblejsknu... Snad zítra... Ale dneska jsem na to koukal na parkovišti, když jsem přijel do práce a je mi z toho trochu smutno... Jak říkám, je to prostě poněkud opelichané... Citovat
Kobra 72 Odesláno 10. září 2013 Odesláno 10. září 2013 Tak zkusím nějaký ten obrázek... [upravil dne 10/9/13 09:45 od Kobra 72] [upravil dne 10/9/13 09:48 od Kobra 72] Citovat
Kobra 72 Odesláno 10. září 2013 Odesláno 10. září 2013 a další [upravil dne 10/9/13 09:49 od Kobra 72] Citovat
Kobra 72 Odesláno 10. září 2013 Odesláno 10. září 2013 a ještě [upravil dne 10/9/13 09:50 od Kobra 72] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.