Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar chlapi.Chcem sa opýtať že po koľko tisíc km meníte olej.Mam 1.9D r.v. 2000 a najazdené 216000.Olej bol menený pri 207000km. Niekde som čítal že sa má meniť po 10000km. Dík za rady-

Odesláno

Já se v tom nějak moc dobře nevyznám, to přiznávám. Jenže mi táta vyměnil olej 15W-40 .. Podle mě je to není ideální, ale spíš 10W-40, pokud nepletu. Jenom nechci nějak poškodit motor..

Díky za rady..

Odesláno

Mám dojem že jsem tedy někde na fóru četl že tohle nevadí jen se nemá míchat ale nejsem si teď jisti jsou tu jiný týpkove co to budou vědět na 100%

Odesláno
Já se v tom nějak moc dobře nevyznám, to přiznávám. Jenže mi táta vyměnil olej 15W-40 .. Podle mě je to není ideální, ale spíš 10W-40, pokud nepletu. Jenom nechci nějak poškodit motor..

Díky za rady..

15W40 opravdu nee

Odesláno

Jsem si to myslel.. hm.. A byl bys ochotný, mi vysvětlit, proč není dobrý a co se může stát motoru? Díky moc..

Tak příští výměnu oleje nechám dát 10W40..

Odesláno

No na zimu nic moc by to chtelo aspon 10w 40 je ridsi tudis vic maze ne ?

Ja premejslim ze zacnu lejt plnou 5w 40 jezdim v zimne malej kousek do prace porad studeny starty...

Odesláno
ups.. :( no posledni výměna byla v neděli.. já blb, že se ptám až teď..

Pokud bude opravdu mrznout (jako třeba letos) tak ten motor bude první minuty hodně trpět. Cena oleje je dneska legrační, filtr klidně nech.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...