Macokajo Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 Zdravím ! Vie niekto ako demontovať zadný spoiler na P206 SW bez rozobratia polovice auta ? Vybrať tie dva torxne šróby na krajoch nestačí,ešte to volačo drží. Vďaka ! Citovat
PAJA106 Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 Myslíš tím takovou tu černou stříšku?? Ta se musí odšroubovat a ještě pak sundat z pantů 5. dveří. Citovat
Macokajo Odesláno 11. září 2013 Autor Odesláno 11. září 2013 Ano myslím tú čiernu striešku. Stačí posunúť tie čapy v pántoch len tolko aby nespadly celé 5.dvere ? Vďaka za odpoveď. Citovat
venomcz Odesláno 13. září 2013 Odesláno 13. září 2013 Když už se tu řeší ta demontáž , tak se přidám. Mám velký spoiler na kufru a je chycený na každé straně jedním šroubkem a jinak je přilepený dost fest černým silikonem. Má někdo zkušenosti s demontováním ? bojím se že jak potáhnu tak to půjde i s lakem nebo pukne okno ( částečně přilepení i na okně ) obřezat okolo lámacím nožem to nejde , nedostanu se hlouběji . Přemýšlel jsem že odřežu ten spoiler ale vede v něm elektrika , má boční výstražné ledky , tak bych ho rád zpeněžil . Existuje třeba nějáké rozpouštědlo na ten silikon co neponičí lak ? nebo má někdo zkušenost s tenkým drátkem a řezat to s nim ? teď mě to napadlo , budu to muset ještě vyzkoušet Citovat
ChouLu Odesláno 13. září 2013 Odesláno 13. září 2013 To nebude silikon.. to bude lepidlo na skla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.