Branci Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 Zdravim vsetkych. Som novim majitelom 1007. Mam velky problem. Auto som kupil s bazaru nebolo k nemu cd a ked chcem zmenit jazyk tak to chce po mne nejake cd. Hladal som tu na fore ale nikde som nenasiel(ked som hladal zle tak sa ospravedlnujem zazalozenie noveho vlakna). Vedeli by ste niekto poradit? Staci mi to do anglictiny. Tej klingonstine (francuzstine) vobec nerozumiem Citovat
Branci Odesláno 3. září 2013 Autor Odesláno 3. září 2013 dik ale tam som uz hladal je tam pisane o cestine a slovencine o oreginal sw cd tam je akurat taka zmienka ze ho nikto nema. Ak by nahodou niekto mal nejaky link alebo typ kde zohnat budem velmi rad. Citovat
Agrafik Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 Vždy je to v podstatě originál CD ,akorát angličtina je přeložena do češtiny. Nic víc. Citovat
Branci Odesláno 4. září 2013 Autor Odesláno 4. září 2013 Ano viem zistil som. Ale ja hladam praveze to oreginal cd ci niekto nema. Lebo k autu som sho nedostal. majitel ho asi niekde zapatrosil. A bez toho cd nedam Anglictinu. Citovat
ChouLu Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Ty to nechápeš viď... vypal si to CD s češtinou a nahraj to tam.. je to jak origo CD ale akorát je v něm čeština Citovat
Branci Odesláno 4. září 2013 Autor Odesláno 4. září 2013 Jo ja to chapem ale nechcem tam Cestinu ani Slovencinu. Nechcem odpalit radio. Citovat
Branci Odesláno 4. září 2013 Autor Odesláno 4. září 2013 a este len tak pre info mam tam verziu sw 5.41 Citovat
ChouLu Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Odpálit rádio můžeš uplně stejně jak tou AJ tak i tou CZ,SK Citovat
Branci Odesláno 4. září 2013 Autor Odesláno 4. září 2013 Aha no dobre. A da sa odpalit radio aj ked je to origial CD od Peugeotu? alebo respektive kopia originalu? A este jedna otazocka ako cistim ci mam verziu CAN alebo VAN? Citovat
Branci Odesláno 6. září 2013 Autor Odesláno 6. září 2013 Dakujem vsetkym za informacie. A hlavne dakujem XPERIXovy za to ze mi tak ochotne pomohol. Uspesny upgrade za sebou a rt3 zije. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 jj..ale jakmile zaměníš ceskej soubor za anglickej tak se ti to pak netvari jako konfiguracni CD...alespon v mym pripade Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.