davidekcz Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 koblih : :D:super hakavcak : asi by to chtělo víc info jestli máš 1.2 nebo 4.8 motor?? benzín, naftu, hybrid [upravil dne 31/8/13 12:11 od davidekcz] Citovat
hakavcak Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 Tak mě kolísají no... :DDD Já myslel, že to mám vidět jaký mám motor... 2,2HDI a kolísá to jako vrn vrrrn.. Citovat
koblih69 Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 a je to vrn vrrrn nebo spíš vrn vrn vrrrn vrn? Citovat
hakavcak Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 joo přesně vrn vrn vrrrn vrn :DDDDD Citovat
koblih69 Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Tak tím pádem je to jasný, DRV nebo vstřiky. Citovat
davidekcz Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Tak mě kolísají no... :DDD Já myslel, že to mám vidět jaký mám motor... 2,2HDI a kolísá to jako vrn vrrrn.. Nemáš to v podpisu, tak si to tam hoď Citovat
hakavcak Odesláno 8. září 2013 Autor Odesláno 8. září 2013 Tak jsem to chtěl udělat video a najednou to zrovna nedělá asi se stydí. Otáčky hodně padali dolů až to vypadalo že zhasne motor. Když jsem vypnul motor a znovu nahodil bylo to chvíli v pohodě nebo taky pomohlo vypnout klimatizaci a otáčky se srovnali.. Citovat
oslanecpato Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 cavte chalani mne moja 607 2.2 hdi tiez na bolnobeh blbla tato zavada je specificka pre nedostatok paliva zacalsom u vstrekov vytiaholsom ich a dal skontrolovat priamo do boschu a dva z styroch boly zle a jeden tak tak .Kedsom namontoval vstreky po oprave motor krasne naskocil plynuly tah a hlavne ziadne kolisanie na volnobeh Citovat
oslanecpato Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 cavte chalani mne moja 607 2.2 hdi tiez na bolnobeh blbla tato zavada je specificka pre nedostatok paliva zacalsom u vstrekov vytiaholsom ich a dal skontrolovat priamo do boschu a dva z styroch boly zle a jeden tak tak .Kedsom namontoval vstreky po oprave motor krasne naskocil plynuly tah a hlavne ziadne kolisanie na volnobeh Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.