razdvatri Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Ahojte, som tu opat zas raz - mam taku otazocku, pri miernom potoceni volantu doprava (cca 1cm) mi pri rychlostiach od 40 - 80 km/h nieco píska (ako ked crcek cvrliká), vyzerá ze kolesá ale niesom si istý. Robí to len pri tom miernom vytocení, co by to mohlo byt? dakujem Citovat
koblih69 Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 bývá to třeba vibrace brzdové destičky, která nejde volně ve třmenu. Takže každopádně sundat kolo, vyndat destičky, očistit rez případně máznout (třeba mědí) a vyzkoušet. Citovat
razdvatri Odesláno 30. srpen 2013 Autor Odesláno 30. srpen 2013 fuha, no tak si ma nepotesil, a je to nebezpecne? moze to byt ovalitou brzd? namerali mi na prehliadke trochu vacsiu Citovat
mmmb Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Máznout destičky jo, ale ne třecí plochy destiček, jen ten plech. žejo Citovat
koblih69 Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 fuha, no tak si ma nepotesil, a je to nebezpecne? moze to byt ovalitou brzd? namerali mi na prehliadke trochu vacsiu Nebezpečné? Leda by ti z toho hráblo Nebezpečné to není. Vyčištění v servisu cca na 30 minut obě kola. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.