Daliborkolinko Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 Ahojte, som tu novy par clankov som cital no nenasiel som odpovede, mozete prosim pomoct? 1. svieti mi Antipollution Fault zaroven aj kontrolka motora. Raz za dva tyzdne sa to vypne.. obe lambdasondy som uz menil. co to moze byt? 2. niekedy je prevadzkova teplota po dlhsej jazde len 75 - 80 stupnov, moze to ist po skoro 90 a zase klesne. To je OK? 3. ked rano nasadnem do auta a chcem sa pohnut, tak padaju velmo otacky, plyn stlacam ale akoby nemalo tah, potom takych 20 - 30 sekund trha autom a otacky su nestale. nasledne vsetko v pohode a zase sa to stane ked auto dlho stoji - studeny motor. To je zase co prosim vas? budem velmi vdacny ak mi odpoviete niekto, kto ste to tiez riesili aby som to mohol dat naporiadok. vopred vam dakujem Dalibor Citovat
reznaluki Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 1.Nejlépe auto svěřit diagnostice. 2.Auto má provozní teplotu od 75 do cca95 stupňů. Kolísání závisí na spuštění ventilátoru chlazení. Takže OK. 3.Nejspíš je to zanesená škrtící klapka. Plus vyčištění nebo výměna svíček. Občas mi to dělá taky a to za studena při venkovní teplotě od 12 do 22 stupňů. Zvykl jsem si na to a beru to jako vlastnost tohoto motoru. Po pročistění klapy to bezproblémů běhá tak 2000km a pak nanovo. Citovat
307rg Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 2. malo by to byť OK ak spojíme bod 1. a 3. tak by problém mohol byť v zapaľovaní, pozrieť alebo rovno vymeniť sviečky a ak problém pretrváva tak potom by mohla byť vadná zapaľovacia rampa, no ale to je všetko iba veštenie, diagnostika by mohla naznačiť viac, akurát by bolo dobre ju pripojiť v tvojom prípade až auto vychladne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.