Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím ve spolek, nedávno mi praskla ta plastová příruba od chladiče jak je v ní zasunutá ta gumova hadice. Zkoušel jsem to stáhnout stahováčkama ale zdá se mi že to teče čímdaál víc, tak jsem se chtěl zeptat jestli nevíte kde sehnat novou na 2.0 HDi 80 kw rok 2000. Na internetu jí nikde nemají. Předem děkuji

Odesláno
Asi jedině v Pežo, kód: 1351Z9 nicméně určitě seženeš použitou. V ČB můžeš zkusit Kosov nebo Kaliště.
Po chvilce hledání jsem našel tohle

http://autodily.mjauto.cz/peugeot/406-break-8e-f/2-0-hdi-90_66/chlazeni/SASIC3361R91.html

http://autodily.mjauto.cz/peugeot/406-break-8e-f/2-0-hdi-90_66/chlazeni/SASIC3361P21.html

Není to jedna z nich? Jo do kosova se chystám, ale řek jsem si že tenhle díl by byl lepší novej.

Odesláno

Tak jsem tam dneska byl a je to prej napevno takže celej novej chladič, toho jsem se bál. Ještě jedna ot. kde najdu číslo chladiče? Je jich dost těch těch rozměrů takže netuším jakej schánět. Děkuju

Odesláno
Asi teda nechápu co potřebuješ, ale to je jedno. Chladič poptej u Badisáka.
Myslel jsem druh chladice. Je jich vic velikosti na muj motor. Kazdej druh ma cislo, tak to cislo
  • O 3 týdny později...
Guest servisman
Odesláno

dej vin a my ti dáme chladič v Autokelly či Autobenex taky jsem jej kupoval a s pěknou slevou řádného člena

Odesláno
dej vin a my ti dáme chladič v Autokelly či Autobenex taky jsem jej kupoval a s pěknou slevou řádného člena
Vin: VF38ERHZF81192317 za kolik by byl?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...