Faron Odesláno 23. srpen 2013 Odesláno 23. srpen 2013 Zdravím můj problém je když nastartuju a motor je studeny tak to při 2tis. otáček začne jako by ztrácet výkon a pak znova udělá na 2.rychl. stupeň a asi za 30 metru na křižovatce to neuděla. Předem děkuji za odpověd Citovat
pecino Odesláno 24. srpen 2013 Odesláno 24. srpen 2013 Zkus vyčistit klapku. Bude se asi zadrhávat. Citovat
Faron Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 tak jsem vycistil tu klapku. dalsi den to zmirnilo ale pak auto stalo 3 dny a zacala to znova. :-( Citovat
pecino Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Buď špatně vyčištěná nebo bude chtít vyměnit. Taky mi to dělalo a čistil jsem ji jednou přímo v autě nějakým sprejem a to vydželo taky asi týden. Pak šla nakonec ven a opatrně kartáčkem a tím sprejem všechny nečistoty pryč. Měl jsem odpojenou baterku při vathování a zpětné montáži. Citovat
Faron Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 jo mel jsem vypojenou a vytahnutou baterku. zkusim to jeste jednou vycistit. a uvidim Citovat
koblih69 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Jedna z taškařic těhdle motorů jsou váznoucí ventily zastudena... typický projev byl nepravidelný chod na volnoběh Citovat
koblih69 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 :D:D Prodávají se ventily s větší tolerancí a nebo se vystruží původní vodítka Citovat
44Honza Odesláno 14. říjen 2013 Odesláno 14. říjen 2013 Mužeš mi trochu přiblížit ten problém s ventilem? Citovat
Ladislao Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 mohl by to být snímač otáček klikové hřídele , auto mě dělá to samý. Chystám se snímač vyměnit zatím ho , ale nemohu najít )) nikde. Citovat
Guest ph56 Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Přesně tohle se mi s 1.6kou taky dělo. Problém byl v konektoru lambdy. Jak auto stárne začne do motorovýho prostoru zatejkat pod plastem co doléhá k přednímu sklu a problém je na světě. Zkus ty konektory rozebrat vystšíkat konaktolem a zase zapojit. Jsou dva, modrej a zelenej a jsou uchycený u termostatu. Já na to přišel náhodou když jsem sledoval live data, bylo vidět že lambda je \"trochu mimo\". Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.