Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Začal jsem pozorovat zvuk takové jakoby \"hučení\" od přední nápravy při průjezdu zatáčkou. V pravotočivé je to slyšet více než v levotočivé. Je to docela hlasité a řekl bych, že jdou cítit i vibrace ve volantu. Na předku jsou před cca 2 tis. km měněny kosti stabilizátoru a ramena + kotouče a desky. Začalo se to ozývat až ted, takže předpokládám, že s těmito díly to nebude mít nic společného. Napadá mě ložisko/ ložiska kol a nebo homokinetický kloub? Auto má najeto cca 200 tis km 1,4 benzín r.v. 2000.

Bude poznat když auto zvednu na jedné straně a zkusím vůli v kole, nebo na co se zaměřit nejdřív?

Odesláno

Presne toto iste som mal asi tak pred 2 tyzdnami zacalo jemne hucanie pri zakrutach a potom uz stale pri rychlosti cca 70 km sa neda vydrzat v aute. Zajtra to idem rozoberat a bude to asi lozisko.

Odesláno

Takže závada odstraněna, při ceste z práce domů to hučení začalo víc a víc až to dělalo i když jsem jel rovně. Nakonec závěr: Povolené přední kolo, stačilo dotáhnout, zkontrolovat vše na zvedáku a je po závadě!

Odesláno

Jel jsem s tím jen z práce cca 15km a jak připo...ranej. Jo i ve volantu bylo cítit takový lehký \"škubání\" Každopádně mechoš do toho sedl, jak zařadil 3 tak se to \"rozvibrovalo\" tak zastavil a říká mi, dotáhni si levý přední kolo a bude to cajk! Tak se taky stalo :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...