sandman Odesláno 23. srpen 2013 Odesláno 23. srpen 2013 Začal jsem pozorovat zvuk takové jakoby \"hučení\" od přední nápravy při průjezdu zatáčkou. V pravotočivé je to slyšet více než v levotočivé. Je to docela hlasité a řekl bych, že jdou cítit i vibrace ve volantu. Na předku jsou před cca 2 tis. km měněny kosti stabilizátoru a ramena + kotouče a desky. Začalo se to ozývat až ted, takže předpokládám, že s těmito díly to nebude mít nic společného. Napadá mě ložisko/ ložiska kol a nebo homokinetický kloub? Auto má najeto cca 200 tis km 1,4 benzín r.v. 2000. Bude poznat když auto zvednu na jedné straně a zkusím vůli v kole, nebo na co se zaměřit nejdřív? Citovat
command Odesláno 23. srpen 2013 Odesláno 23. srpen 2013 Presne toto iste som mal asi tak pred 2 tyzdnami zacalo jemne hucanie pri zakrutach a potom uz stale pri rychlosti cca 70 km sa neda vydrzat v aute. Zajtra to idem rozoberat a bude to asi lozisko. Citovat
sandman Odesláno 23. srpen 2013 Autor Odesláno 23. srpen 2013 Dej potom prosím vědět, co přesně to bylo, jestli opravdu to ložisko nebo ještě něco jiného. Díky Citovat
sandman Odesláno 24. srpen 2013 Autor Odesláno 24. srpen 2013 Takže závada odstraněna, při ceste z práce domů to hučení začalo víc a víc až to dělalo i když jsem jel rovně. Nakonec závěr: Povolené přední kolo, stačilo dotáhnout, zkontrolovat vše na zvedáku a je po závadě! Citovat
mmmb Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 To jsi měl štěstí že ti neupadlo. Nevibrovalo ti to i do volantu? Citovat
sandman Odesláno 30. srpen 2013 Autor Odesláno 30. srpen 2013 Jel jsem s tím jen z práce cca 15km a jak připo...ranej. Jo i ve volantu bylo cítit takový lehký \"škubání\" Každopádně mechoš do toho sedl, jak zařadil 3 tak se to \"rozvibrovalo\" tak zastavil a říká mi, dotáhni si levý přední kolo a bude to cajk! Tak se taky stalo :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.