Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ak chce žena čierne AUDI, tak Peugeotom ju neuspokojíš. Treba kúpiť AUDI a potom ľutovať, aké pekné auto ste mohli mať. Naozaj.

PS: toto je bohužiaľ moja vlastnosť, že ak chce niekto niečo nerozumné a nedá si povedať, tak ho aj postrčím, aby sa v tom ňufákom vymáchal...

Odesláno

samozrejme bod 3 treba vynechat pokial sa na financovani kupy podiela uplne alebo ciastocne zenska polovicka, v takom pripade by som sa popozeral po A8 alebo S classe, cierna metaliza, tmave skla :aut

Odesláno

tu nejde ani tak o muznost ze by som mal tresnut po stole...len proste potom najblizsie roky pocuvat ze ona chcela audi a vozi sa v peugeote a pre nu je audi audi tak to neviem ci risknem...mozno som slaby chlap povahovo ale radsej jej ustupim pre dobro v rodine...a koniec koncov ona pozera auta na vyzor...zoberiem ju do nejakeho bazaru a nech mi ukaze ake sa jej paci a podla toho to budem potom asi dalej riesit....

to ze ma v bazaroch budu vsetci odrbavat s tym ratam...lenze v dnesnej dobe uz clovek aj po znamosti moze kupit kravinu a nikto sa so mnou bavit ani nebude dalej potom...cize je to loteria...nie je to moje prve auto...ako prve som mal xsaru picasso a teraz momentalne mam toyotu corollu ale kedze cakame prirastok je to auto dost male a potrebujeme nieco vacsie a bezpecnejsie...osobne by som isiel do toyoty avensis lenze to ma moj brat a to je pre zenu nemyslitelne aby sme mali take iste ako moj brat predsa...:myslim:myslim ja uz sa dostavam do fazy ked uz velmi ani nemam chut nejake auto hladat a najradsej by som bol keby to niekto vyriesi za mna :D:D

Odesláno

a to je to ze to nefinancujem len ja...keby to bolo auto z mojich penazi tak proste kupim a neriesim...lenze je to v podstate s nasich spolocnych a dajme tomu ze sa to da povedat ze 50:50 tak velmi nieco take riesit nemozem...aaa ponukali mi audi A8 benzin+plyn len zase neviem ci ist do plynu...nejaky mam respekt pred nim a neviem preco...mozno ze uplne zbytocne sa toho plynu bojim..

Odesláno

pises, ze cakate prirastok - radim ti dobre, zabudni kompletne na sedany, kup nejake kombi s co najvacsim kufrom, lebo si budes o 9 mesiacov nadavat, ze sa vozis v limuzine ale kazdy den saskujes so skladanim kocika a batozinou okolo uzkeho kufra, ked uz si nuteny audi tak aspon nech je to avant, pripadne ked ju budes brat do bazaru, zoberte si kocik a skuste ake to je a uvidite

Odesláno

no ved to ze teraz ten kocik nemame...a ju na kombi nenahovorim asi ani keby co bolo...mozno jedine to audi keby bolo kombi....len to by som musel mat velke stastie aby som nasiel take kombi ake by sa jej pacilo a nesomrala by ze to je ako pohrebak velke :D

Odesláno

no do kombi ju tazko dotlacim...to mi ona povie ze to je velke ako pohrebak...ale tak za pokus nic nedam ;) aj ked velke sance tomu nedavam mozno ju to prinuti aspon sa zamysliet nad tym ked si predstavi ten kocik ako tam davame

Odesláno

To už sa nedá, ak je žena taká, tak sa s tým nedá nič robiť. (Bolo treba sa jej vopred vyhnúť??? - Aj tak by trápila iného... hádam má aspoň iné kladné vlastnosti).

Myslím, že si pochopil, čo mám na mysli - som 31 rokov ženatý, aj moja má iné kladné vlastnosti... ak mi teraz rozumieš...

Tak ju nechaj vybrať, inak ti ofrfle čokoľvek.

[upravil dne 23.8.2013 18:00 od P607Olda]

[upravil dne 23.8.2013 19:14 od P607Olda]

Odesláno

jasne jasne rozumiem :) myslim ze na nejakom aute sa dohodneme a hlavne nech je ona kludna...ked je zena kludna vsetko je dobre...akonahle by bola nervozna tak by som to pocuval non stop a este ked ide o auto v ktorom by sa vozila kazdy den...takze radsej ju necham vybrat auto ake sa jej paci...ale tak samozrejme ze nebudem brat prve...len nech mi jednoducho ukaze aky typ auta chce a potom uz nejake najdem hadam...mozno to nakoniec bude nejaky peugeotik ;)

Odesláno

2005 jsem měl možnost zakusit jako firemní v plné výbavě... spotřeba po těch 80 tis. 6,5 při poměrně opatrné jízdě... ale to byla 2.0... shrnu to krátce - žádné auto nemělo nikdy tolik poruch jako tohle. Proto nemám 607 která se mi velmi líbí, ale 407 ;)

Odesláno

No nepochybuju, že se Vám na živo bude líbit. Auto mimochodem vypadá moderněji než 607 takže toho bych se nebál.

Volant je poměrně oleštěný, ale né tolik aby to mělo najeto 2x tolik než je udáno, ale maliko víc to asi mít bude. Každopádně bych zvážil výběr motoru. 1.6 dostatečná je, ale má svoje nevýhody (mazání turba a pod). Pro dálnice je nepříjemná taky obsence 6tky. Nicméně na běžné ježdění je spotřeba velmi příjemná.

Na místě vyzkoušej zejména parkování (tedy vytáčení na jednu a na druhou stranu a pomalé popojíždění) pokud ucítíš vibrace tak zkontroluj olej v nádobce posilovače - měl by být 3 cm nad MAX. není-li bude problém v tom - každopádně žádej slevu alespoň 100E. Dále zkontroluj jestli topí a chladí a to na obou stranách... Pokud jedna strana nepřepíná nebo se chová divně musí palubka ven v takovém případě žádej slevu min. 300E.

Odesláno

rozmyslame ze to dnes asi pojdeme pozriet...ja nejako auto nepotrebujem na divoke jazdy...skor som taky kludny vodic co dodrziava predpisy...takze ani ta absencia 6ky mi asi nebude prekazat velmi...skusim ja mozno niekoho zohnat co by to auto v bratislave isiel pozriet so mnou lebo do aut sa momentalne nevyznam skoro vobec....ak nikoho nezozeniem tak dam na svoj pocit a svoj dojem z toho a bude

Odesláno

Teď si uvědomuju, že 1.6 má jinej typ posilovače, takže to ani nemusíš zkoušet... pokud neseženeš nikoho s sebou tak hlavně požádej o dlouhou testovací jízdu. Pokud nebudou chtít oteč se a jdi pryč. Já když přišel do bazaru a řekl jsem že chci dlouhou jízdu tak mi řekl jen, že do 100 km bez problémů nad 100 km si musím zaplatit naftu. To mě dostalo...

Musíš zahřáté auto projet na plný plyn a v zátěží (do táhlého většího kopce).

Odesláno
2005 jsem měl možnost zakusit jako firemní v plné výbavě... spotřeba po těch 80 tis. 6,5 při poměrně opatrné jízdě... ale to byla 2.0... shrnu to krátce - žádné auto nemělo nikdy tolik poruch jako tohle. Proto nemám 607 která se mi velmi líbí, ale 407 ;)

Ty poruchy co všichni popisujou nechápu, ja s tim autem nemam žádne větši problemy, jen nahradní díly jsou nektere pouze originaly, treba jako silentbloky motoru, jedina věc kterou jsem řešil o menši poruchovosti u 407 by se dalo polemizovat, stačí se podívat na množství příspěvku u 407.... ;)

Odesláno

Uvazoval jsem jestli 407 nebo 607, odradily me uz jen ty praskajici klapky klimatizace u 407...samozrejme je víc uzivatelu 407 ale i tak těch příspěvku je tam docela dost na to že auto je o par let mladší...

Odesláno

To je jako bychom polemizovali o praskání těch plastových \"kostek\" u oken 607... dřív nebo později to postihne každé auto. Klapku vyměníš i doma před garáží aniž bys to kdykoliv dělal...

Odesláno

Kostky jsem u okna ridiče měnil a u spolujezdce radši preventívně, daji se koupit za par stovek už kovové, sundat tapecirung na dveřich a vybrat mechanismus je jednoduchý ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...