Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čau kluci mám menší problem,z ničeho nic mi přestalo jít naklápění světel,to bych ještě přežil ale taky mi přestal uplně svítit zadek ani brzdy i když bylo nastartovano po sešlápnutí nesvítily..

po ujetí asi 20km sem zkusil naklápění a to šlo a dokonce i zadek svítil ale brzdy pořád nic.. puvodně mě napadly pojistky ale když se to pak zpamatovalo až na ty brzdy tak nevim.nemáte stím někdo zkušenosti? P406 2,0HDI 2002 výroba

Odesláno
Možno vypínač na brzdovom pedáli. A naklápanie svetiel funguje tuším iba ak svetlá svietia. Predok ti svietil?

jj předek svítíl normálně. naklápění zase funguje proto je mi divny že to cely vypadlo(až na světla ty byly v tu chvíli v pohodě) a pak najednou pohoda až na ty brzdy

[upravil dne 21/8/13 22:49 od brixtr]

Odesláno

tak dneska sem to projel diagnostikou a vyhodilo mi to:

Počítač motoru

Vzdálená trvalá závada.Signál brzdového spínače.Závada komunikace.

Počítač motoru

Trvalá závada.Signál pedálu akcelerátoru 2. Soulad se signálem pedálu akcelerátoru 1.

Plus mi palubní počítač vyhazuje antipollution fault a rozsvítí se kontrolka motoru...má to nějakou souvislost? upozornuju že FAP už nemám

Něco sem o tom tady četl ale nějak ztoho nejsem moudrej muže mi někdo pls poradit co teda stím?

Odesláno
Pokud tam není nic jiného tak antipollution fault bude souviset s tím plynovým pedálem. Pokud se závada bude opakovat tak jedině vyměnit.

No už je to 3 dny a pořad to nesvítí a to jezdim furt...

no někde sem četl že to stačí vyčistit ae je potíž že ani nevim kde to je... a když už bych to po... tak kolik se tak pohybuje?

jen pro upřesněním plynovym nebo brzovym ja sem už ztoho jelen se na tomhle peugeotovi ještě učim tak vypadam asi za vola

Odesláno

Proč bys vypadal za vola? Od toho tu fórum je, každý jsme nějak začínali.

Ten potenciometr je poměrně drahý, takže pokud by to zlobilo tak ho poptej tady v inzerci použitý. Brzdový snímač vyměň, bude asi uvnitř rozpadlý. Mrkni ještě kolem něj jestli není poškozený kabel.

Odesláno

tak jsem asi opravdu vůl... muže mi někdo prosím prozradit kde ten spínač najdu? měl jsem zato že někde u pedalu ale jaksi sem asi slepej...:myslim

Odesláno

ahoj :papa když myslíš brzdový tak nevidíš ho nad brzdovým pedálem :myslim není tam?

edit: nevím zda je to stejné jak u 307 :myslim ale myslím,že jo

[upravil dne 27/8/13 15:27 od Gabriel 307]

Odesláno
ahoj :papa když myslíš brzdový tak nevidíš ho nad brzdovým pedálem :myslim není tam?

edit: nevím zda je to stejné jak u 307 :myslim ale myslím,že jo

[upravil dne 27/8/13 15:27 od Gabriel 307]

tak jsem to možna našel...předešlí majitel tam narval nakou pěnu absolutně nechapu k čemu jestli jako tlumení fakt nemám tušení ale pochybuju že to tam má být...snad je to ono

post-48275-14109632966132_thumb.jpg

Odesláno

:roll no to je foto :blicismajlik:D tak je třeba v prdeli spínač

edit: koukni sem třeba ti to pomůže,ale je to z 307 která stojí na čísle 249 ;):papa

[upravil dne 27/8/13 16:04 od Gabriel 307]

[upravil dne 27/8/13 16:47 od Gabriel 307]

Odesláno
:roll no to je foto :blicismajlik:D tak je třeba v prdeli spínač

Já za to nemůžu, Sem v práci a na mobilu blesk nemám sem to fotil před 5 minutama :D:D:D

no vyrvuto odtamtud a zkusím to nějak vyčistit stejně to je ted k prdu ae strašně diky za radu Gabriely jinak by mě to netrklo se tam podívat znova a dát tu pěnu pryč:super

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak jsem vyměnil ten spínač a nakonec ač sem se koukal už předtim tak i pojistku... projel jsem to dia a vše v pohodě jen mě zarazilo že mi to nevyhodilo chybu toho signálu pedálu akcelerátoru :nevim nahodou nemohlo by to byt tou pojistkou? ja kdyby náhodou se to znova oběvilo tak abych věděl kam se nejdřív podívat :D

Odesláno

ja som mal tiez tento problem ze mi nesvietilo ziadne brzdove svetlo. tiez mi nehlasilo ziadnu chybu. podla schemy elektrickej tam v obvode nieje nic ine len poistky, spinac a samotne svetla. cize ak sa to objavi znova pozres poistku. ak je OK tak spinac. ak je aj spinac v poriadku tak kabelaz :)

[upravil dne 15/9/13 02:05 od spoky]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...