Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

redukce na simkartu na 607

Recommended Posts

Odesláno

prosim kde sezenu redukci na sim do telefonu do auta..da mi ji operator??? mam 607 2.2hdi 2002 diky

Odesláno

asi micro sim, pripadne nano sim...ci?

da sa kupit hocikde na ebay ak neni ina moznost, pripadne ak mas vystrihnutu sim staci ten \"odpad\", vlozit tam simku a je to

pripadne operator by mohol pomoct...

ci co mas na mysli?

Odesláno

ano potreboval bych ten slot co se dava do toho stredoveho panelu na telefonni kartu....:)

Odesláno

Už to niekto zháňal tuším a nie som si na 100% istý, ale tak sa mi zdá, že to objednal priamo z Peugeotu za pár centov. Alebo potom ešte z pokazeného rádia. Niekto tu aj to nedávno menil, ale na 807. Tam je tiež ten slot.

Odesláno

mam standartni sim kartu apotreboval bych ji dat do nejake vetsi karty abych mohl dat do auta a telefonovat v aute ....:)

Odesláno

Mám schovaný:D:D:D ale nevím kde...

No jo, samí mlaďoši, nepamatujete, že původně byla SIM karta velikosti kreditky a uprostřed byla vylamovací nynější SIMka. A 607 vyžaduje ten větší držák.

Zajdi do bazaru s telefony, tam ti to dají zadarmo, anebo si to tam oměř a vystříhni z kousku plastu. Hodnota - cena toho držáku je tak 1 Kč.

Ale - dávat do 607 SIM-ku, je docela blbost. Musel bys mít naklonovanou SIM, tedy dvě na stejné tel. číslo, a po nastoupení do auta vypnout svůj mobil a po vystoupení ho zase zapnout. Daleko jednodušší je používat mobil s funkcí hlastého telefonu, což má nyní asi každý.

Odesláno

takze kdyz tam dam sim kartu s jinym cislem tak fugovat nebude??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...