jiku2 Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Tahle hlaska mi ted naskocila spolecne s kontrolkou motoru. Na chodu motoru jsem zatim nevypozoroval zadne zmeny, ale mel jsem auto pred tydnem v servisu, kde mi odstranili filtr pevnych castic. Muze to nejak souviset nebo me ceka horsi prekvapeni? s rozsvicenou kontrolkou jsem ujel uz cca 1500km a zatim se to neprojevilo. Pry to muze znamenat temer cokoliv. Jinak mam 407 2,0 HDi. [upravil dne 19/8/13 18:47 od jiku2] [upravil dne 19/8/13 18:48 od jiku2] Citovat
HonzaZ Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Jedině diagnostika. Nejlepší by bylo zajet tam, co ti dělali ten FAP. Nejspíš to bude mít s tím souvislost. Citovat
Marcel00 Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 vsecky mozne aj nemozne moznosti najdes tu http://www.peugeot-club.com/forum/search.php?token=&srchtxt=lution&srchfield=subject&srchuname=&f%5B%5D=all&srchfrom=31536000&filter_distinct=yes&searchsubmit=Hled%E1n%ED skor ale ako Honza pise... skusil bych se obratit na toho kto ti odstranoval FAP. ak to nieje tajne tak kde si si ho daval odstranovat a ako to prebiehalo ? [upravil dne 19/8/13 20:09 od Marcel00] Citovat
jiku2 Odesláno 19. srpen 2013 Autor Odesláno 19. srpen 2013 no je pradva, ze se to rozsvitilo cca po 100km co mi ten filtr odstranili. nikdy jindy jsem s tim problem nemel. byl bych rad, kdyby to tak bylo, protoze uz me ta poruchovost francouzu zacina sr*t s prominutim. Citovat
jiku2 Odesláno 19. srpen 2013 Autor Odesláno 19. srpen 2013 resil jsem to pres kamarada v Citroenu, ale on mi to jen zprostredkoval. otazka je, jestli to delal nekdo ze servisu na cerno nebo vylozene nekdo externe. zjistim:) [upravil dne 19/8/13 19:17 od jiku2] Citovat
HonzaZ Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Odstraňovat FAP musí někdo, kdo ví co dělá. Není to žádná sranda. Citovat
jiku2 Odesláno 19. srpen 2013 Autor Odesláno 19. srpen 2013 Odstraňovat FAP musí někdo, kdo ví co dělá. Není to žádná sranda. ten clovek to pro ne dela asi trvale. mozna mel jen dovolenou nebo nevim. to ja se poptam a urcite jim to tam hodim znovu na prekontrolovani. Citovat
koblih69 Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 No na překontrolování bych jim to asi nedával, ať ti vrátí peníze a jeď k někomu kdo ví co dělá. PS: moc to nechápu, ve stavu kdy koupíš šlušný, nový FAP za 3,5 tis. nevím co by mě donutilo kouřit jako nezbedná kamínka, ale to je tvoje věc... Citovat
Milhaus65 Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 no je pradva, ze se to rozsvitilo cca po 100km co mi ten filtr odstranili. nikdy jindy jsem s tim problem nemel. byl bych rad, kdyby to tak bylo, protoze uz me ta poruchovost francouzu zacina sr*t s prominutim. Tohle mi nějak hlava nebere .... Citovat
Marcel00 Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 ...uz me ta poruchovost francouzu zacina sr*t s prominutim. kterou si spusobil ty sam svim rozhodnutim zverit auto niekomu kto to neurobil tak ako mal, alebo kto vykonal taky zasah na vozidle, ktory sposobil uvedenu chybu ? a preto hodime peugeota z mosta, lebo je to zasrane poruchove auto... ... sory za OT Citovat
jiku2 Odesláno 19. srpen 2013 Autor Odesláno 19. srpen 2013 ...uz me ta poruchovost francouzu zacina sr*t s prominutim. kterou si spusobil ty sam svim rozhodnutim zverit auto niekomu kto to neurobil tak ako mal, alebo kto vykonal taky zasah na vozidle, ktory sposobil uvedenu chybu ? a preto hodime peugeota z mosta, lebo je to zasrane poruchove auto... ... sory za OT hoši, neni jiste, ze je to tim a i kdyby, jednalo by se o formalitu. tech chyb co to hlasi je uz az moc. nebavi me neustale sledovat display. a nejsem prasacky ridic. vzdy jsem mel Japonce a byl jsem spokojeny. chtel jsem zmenu a uvidim jestli si me Peugeot ziska. zatim to tak nevypada Citovat
jiku2 Odesláno 19. srpen 2013 Autor Odesláno 19. srpen 2013 No na překontrolování bych jim to asi nedával, ať ti vrátí peníze a jeď k někomu kdo ví co dělá. PS: moc to nechápu, ve stavu kdy koupíš šlušný, nový FAP za 3,5 tis. nevím co by mě donutilo kouřit jako nezbedná kamínka, ale to je tvoje věc... vis, ony ty aditiva do toho taky stoji neco. FAP jsem mel v poradku. cena naplne me stvala vic. jinak vykuchani me stalo stejne jako ten FAP Citovat
Marcel00 Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 tak japonec je bezkonkurencne auto co sa minima poruch tyka... mal som 3 japoncov a very gut. ale mam aj toho pazoutka p407sw a robi mi len a len radost. staram sa onho poctivo, chovam sa k nemu slusne, mam ho uz treti rok a mozem len chvalit... Citovat
koblih69 Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Rozdíl je v tom, že když předemnou jede oktávka a šlápne na to v marné snaze ujet vyvalí se oblak hnusu... kdežto já ho předjedu jako člověk Jinak jak už napsal kdosi předemnou - mám tohohle pažoutka 407SW a dělá mi jen radost, starám se o něj poctivě a chovám se k němu slušně, mám ho už třetí rok a můžu jen chválit. Citovat
Marcel00 Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 ti dam \"kdosi\" ja som Marcel, alebo vynimocne ovce Citovat
jiku2 Odesláno 19. srpen 2013 Autor Odesláno 19. srpen 2013 Rozdíl je v tom, že když předemnou jede oktávka a šlápne na to v marné snaze ujet vyvalí se oblak hnusu... kdežto já ho předjedu jako člověk Jinak jak už napsal kdosi předemnou - mám tohohle pažoutka 407SW a dělá mi jen radost, starám se o něj poctivě a chovám se k němu slušně, mám ho už třetí rok a můžu jen chválit. mas pravdu. ten oblak jsem do ted neznal az me to prekvapovalo.s tim souhlasim. slo me o to zbavit se potencionalniho technickeho problemu do budoucna. ten kour preziji. ja se k nemu taky chovam slusne, ale odmenu v podobe spolehlivosti nevidim. jen letos jsem resil posilovac, ESP, airbag a ted ten FAP. vymenu prednich lozisek a a komplet brzd nepocitam. Citovat
Judes Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Tá ovca ti niekde ušla a pridám sa ku tým čo majú zo 407 radosť a spokojnosť už vyše štyroch rokou . Citovat
koblih69 Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Pšššt: je to ten, jehož jméno nesmíme vyslovit. Citovat
Judes Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 jiku2 také veci ako brzdy nemôžeš počítať je to len spotrebný material a čo sa toho FAP filtra týka, ak sním nebol problém nemal si sním nič robiť prípadne doliať aditívum ak ho bolo málo (nato ťa auto upozorní). Vyhodiť FAP ako možný potenciálny problém to potom môžeš vyhodiť polovicu auta . Citovat
Marcel00 Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Pšššt: je to ten, jehož jméno nesmíme vyslovit. povedal kto... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.