Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Caute... Ked razantnejsie pridavam tak zacne nieco hrkotat od motora, je to taky zvuk ako keby nejake kovove gulicky hrkotali v kovovej nadobe. Ked pustim plyn alebo pridavam volnejsie tak nehrkoce. Neviete co to moze byt?

Druhe divne zvuky idu od vyfuku ked podradim, v okamihu ked podradim a pustim spojku tak nieco zarezonuje/zahrkoce od zadku auta (typujem teda vyfuk), je to zvuk ako ked by som zahrkotal starym kovovym cednikom, proste kovovy zvuk.

Dik za rady co je tej mojej hrkalke na kolesach.

Odesláno

No tak som to skusil nahrat. Ide o zvuk od motora pri pridavani. Zvuk je dost deformovany lebo som sa tomu snazil potlacit co najviac hluk a je tam nejaka blba hlaska s nazvom programu kedze som to robil v nejakom narychlo stiahnutom sw.. ten hrkotavy zvuk je pocut cca od 4tej sekundy. V reale to znamenalo zaradenu trojku, otacky pod 2000 a pridat razantne, vtedy to zacalo a robilo to az do cca 3000.

http://uloz.to/xChCpatg/20130816-230649-mp3

[Edited on 16/8/13 22:52 by Saaw]

Odesláno
:roll snad viem co som nahraval.. a neviem si prestavit sposob ako nahrat za jazdy zvuk motora s telefonom v ruke lepsie.. v stvrtej sekunde hrkotanie zacne a je tam celkom zretelne. proste nemam to inac ako nahrat.. nahral som to co pocujem ked pridam plyn akurat som to tam softwarovo nejak zmrvil nech tam nie je tolko sumu z vetra a kolies.. zial lepsie to nemam ako nahrat.. jedine strcit ten telefon pod kapotu...
Odesláno

ale no chlapi, si robite srandu zo mna? 4. sekunda. je tam zretelne hrkotanie(cvrlikanie). baba povie blbu hlasku avs media demo, potom sekunda ticho, potom zacne auto zrychlovat a sekundu na to, zacne to hrkotanie, presne v 4tej sekunde.

pridavam este orezany original bez upravy. presne v 10. sekunde je zretelne pocut hrkotanie (cvrlikanie). pustite si to na sluchadlach a musite to pocut predsa, ked to pocujem ja z blbeho repraku v telefone...

http://uloz.to/xFXDurKw/20130816-230650-mp3

[Edited on 16/8/13 23:16 by Saaw]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...