meatfly2 Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Mám takový dotázek. Když se (při odbočování, při přejíždění kolejí atd.) snažím rychle rozjet s nízkých otáček, ozve se čas od času rána z motorového prostoru a auto s trhnutím vyletí vpřed. Nevíte náhodou někdo co by to mohlo být? Je to tím plynem? Nic jsem na tom nenašel, prostě nemám tušení... Jo, abych nezapomněl je to P406 1,6 s LPG od AG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 No řekl bych, že ti to střílí do sání a bude to tím plynem. Koukni se na vzduchový filtr, poznáš to snadno jestli bude opálený. Stane se, že to může roztrhnout i trubky od sání. [upravil dne 16/8/05 Driver] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Vše opravdu nasvědčuje střílení do sání. Ale já myslel, že to digitální vstřiky nedělají. 406tka se dělala taky 1.6? To musí být stááášně líný a vůbec s LPG. Já jsem neš?astný z 1.8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meatfly2 Posted August 16, 2005 Author Share Posted August 16, 2005 No jasně. To by mohlo být ono. Díky moc Není to zrovna raketa, delší stoupání nese dost těžko a když někam jedeš tak nejlíp sám a ještě se nesmíš moc najíst:D Adrenalin zkrátka nezažiješ, leda když se snažíš na krátké vzdálenosti předjet (třeba do kopečka:D), ale zase ta spotřeba:super. Rozdíl ve výkonu je minimální (kde nic není ani smrt nebere), ale v ceně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Pokud to opravdu střílí, tak tam nech namontovat zpětnou klapku. Jinak doporučuji konferenci o LPG na Pandoře: http://pandora.idnes.cz/conference/lpg [upravil dne 16.8.05 Peta] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts