dusan2 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Prvu a stvrtu fotku som myslel. Ale asi je to tam vsetko podobne. Citovat
dusan2 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Prvu a stvrtu fotku som myslel. Ale asi je to tam vsetko podobne. Citovat
matii Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 Prvu a stvrtu fotku som myslel. Ale asi je to tam vsetko podobne. Je to dost podobné, ale ani jeden netrefil: 1) Sassolungo pohledem z Paso Sella 2) Jezero Carezza 3) Jezero Fedaia, vzadu je vidět kousek Marmolady 4) Výhled z Passo Giau Část kolem Val Gardeny jsme vynechali, i když jsem tam chtěl, ale tak nějak pořád nepasovala k ostatním trasám. Drei Zinnen jsme navštívili (výjezd je letos za 22E, ale ten výhled stojí za to). Mimochodem ten výjezd je kruťárna, Grossglockner je proti tomu brnkačka: Drei Zinnen1 Drei Zinnen 2 Drei Zinnen 3 Jinak jsme projeli: Jaufenpass Fondo (ubytování) Carezza Passo Costalunga Passo Sella - Sassolungo Passo Pordoi Arabba (kolony jak hrom) Passo Falzarego Cortina Tre Cime Lavaredo aneb Drei Zinnen Passo Giau Lago di Fedaia Madonna di Campiglio (celý jeden den, výjezd lanovkou a relax) Co jsme vzdali nebo nestihli: Klášter Santuario di San Romedio (nebyl čas, což mě mrzí) Ztracené Lago di Tovel Stelvio - už jsem měl i tak ukroucené ruce Cimon della Palla - Dolomitský Matterhorn s výstupem k chatě Baita Segantini (necháme na jindy) Passo di San Pellegrino a vůbec jižní část Oblast kolem Dobbiaco Oblast Val Gardeny Zkrátka chtělo by to aspoň tři týdny. Aspoň je co objevovat příště. [upravil dne 2/9/13 15:29 od matii] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.