Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Elmag.ventil mi dosiel,ale na mojom su len 2 hadicki,a na objednanej su 3 koncovky.Tá cierna koncovka je u mna zablendovaná ako by tam ani nemala byt.Je to v poriadku?Objedna som správnu?Hore je link aku som objednával.Auto mám 407 sw 2hdi 100kw.

[upravil dne 22/6/14 15:27 od frenky]

[upravil dne 22/6/14 15:28 od frenky]

• O 4 týdny později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

V jednom jsem se hrabal, tak jsem udělal foto. Je to ventil z 1.6HDI kterej jsem měl na svojem 2.0HDI. (Rozdíl je nejspíš jen v barvách)

post-25291-14109638337192_thumb.jpg

Odesláno

Sorry,ale este som nemal cas spravit foto.Ten vyvod tam nemam kde ide ten filtrik podla obrazkov co nafotil Chozeluizskuner.Pokusim spravit foto este tento tyzden.Mam vstrekovanie siemens.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Jestli nemáš vývod na filtřík, tak určitě bude filtřík součástí ventilu. Tim pádem máš ventil na ovládání klapek sání a ne na ovládání lopatek turba :)

Odesláno

Toto čo si odfotil nemá vývod na filter......toto má ten filtrík priamo na sebe.

Ten filtrík zabezpečuje vyrovnávanie tlaku pod membránou ventila.Mal by tam byť,pretože ten ventil pracuje nepretržite,nakolko reguluje turbo a doslova kmitá.Keby tam nebol,pod membránou vy mohol vzniknúť pretlak a nepracoval by správne.

Takže ventil pre turbo musí mať ten fitrík,alebo vývod preň.

Odesláno

Díkes ferinko2 za info predbehol si ma akurát som sa chcel spítat naco je ten filtrík.Kde by som vedel zohnat takyto ventil s filtrom nakolko nemám tu hadicku na ten filtrík :(

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tohel je ventil na ovládání jedný z klapky na sání.. Na lopatky je jinej. Tohle jim vrať. Filtr je tam proto, aby se pístek kterej je na tej fotce s oranžovou membránou nezasíral.. navíc je tam ještě uvnitř sítko který jsem na foto nevyndal.

Odesláno

OEM je 1618X2,alebo 1618S5

A ten môže byť buď s filtrom na ventile,alebo s nátrubkom na hadičku na filter.

Tak čo vlastne riešime?Nejak mi to nie je jasné.

Ventilky.docx

[upravil dne 27/6/14 11:16 od ferinko2]

Odesláno

Chozeluizskuner :to co som odfotil som vybral z auta co som objednal má 3 vyvody,takze mi to ani nemoze fungovat s dvoma vyvodmy?Mimochodom previezol som sa s kamosovym autom tiez 407 2hdi a je rakete oproti mojej.

ferinko2:momentálne riesime ako dám ventil s troma vyvodmi do auta,odkial som vymontoval ventil s dvoma vyvodmy alebo kde zozeniem ventil s dvoma vyvodmy na ovladanie turba?

Odesláno

Na ten tretí vývod daj hadičku a nejaký minifilter,dočasne jej koniec môžeš dať do nejakého molitanu namiesto filtra.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...