Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Když stojíš proti motoru, tak se nahni za levej zadní roh krytu motoru. Mám az to že má hnedou barvu, vede do něj konktor a dvě hadičky + filtřík

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Jedna je podtlak, druhá jde k ovládání lopatek turba a pak je jedna kraťoučká a na ní je malej filtřík

• O 4 měsíce později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Zrovna objednávám elmag ventil na ovládání lopatek, a furt mi drbe hlavou, proč můj je hnědej, a pro RHR má bejt černej. Nakonec jsem došel k tomu, že tam mám elmag ventil z 1.6HDI. Myslíte že i to mohlo mít na něco vliv?

v AK:

Elmag pro 1.6HDI : PG 7.00968.04.0

Elmag pro 2.0HDI : PG 7.01633.04.0

[upravil dne 5/1/14 14:01 od Chozeluizskuner]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

To by mě zajímalo proč se obtěžovali dělat dva druhy, když jsou stejný....

U mě jeho funkčnost hapruje... proto koupim novej at už mám klid

Odesláno

Jiny dodavatel.

Nic vic.

resp jina metoda vyroby pokud je dodavatel stejny.

Pak jeste moznost ze je odolny vuci debilum.Tzn jedna hadicka je tlustejsi aby nesli prehodit :D:D:D:D

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Určitě bude jinak vyráběný.... stříbro nahradilo zlato, jelikož na 1.6hdi je například v AK jednou tak drahý :D

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Mé podezření se potvrdilo... Auto ted tahá krásně od spodu, a řekl bych že i spotřeba se zlepšila. zatím testováno na 60ti KM... Oproti 6,5L jsem jel za 5,7 svižnou jízdou. Jen ta spojka pozná každej zásah :( Nakonec jsem koupil i novou silikonovou podtlakovou hadičku, kterou jsem nahradil sávající, dle mě nepovedenou hadičku, na které bylo slabé kolínko hned u ventilu, které se dle mě vcucávalo. Mám z toho dobrej pocit a těch peněz nelituju! Díky Badisaku :)

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Já ho měl špatnej (Dia nehásila) a auto jede konečně nádherně. Hlavně furt stejně hezky :D Předtim si jelo, jak se mu zachtělo...

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Psal jsem si s tebou na FB :) Ventil doma ještě mám. Měl jsem tam z 1.6HDI. U mě se to projevovalo tak, že pokaždý auto táhlo od jinejch otáček. Občas od 1500 a občas až nad 2000ot. Když jsem dal omezovač rychlsoti na 50km/hod. a jel se sešlápnutym plynem na podlahu, pak sem omezovač vypnul, tak auto tahalo jak mělo. Ale jen na chvíli. Pak jsem dal novej (ten co tam má bet) + jinou podtlakovou hadičku co vedla podtlak k ventilu, a auto tahá nádherně jak má...

Odesláno

Akej farby máš ten svoj? Ja som si objednal dva elmag od dvoch roznych vyrobcov podla cisla a ono sa to nejako farbou nerozlysuje, obidva boli čierne ... ale ak maš stary poslal by si mi ho?

Najlepšie by bolo kebyže bol čierny :D poštovné by som preplatil :D

Odesláno

no a ta farba je tak podstatna? objednaval som podla origo cisla obidva ... sice jeden bol na obrazku nakresleny hnedy a v krabicke bol cierny ale druhy prisiel normalne cierny .... tak ja neviem

• O 4 měsíce později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

ANO. Ale proč nekoupíš origo za lepší cenu?

u Badisaka: PIE 7.01633.04.0 PIERBURG CENA s DPH 774kč.

(je možný že se cena bude o nějakou korunku lišit... kupoval sem ho v lednu)

[upravil dne 25/5/14 10:06 od Chozeluizskuner]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...