MilanF1 Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Já se nebráním dohodě, která vzešla ze schůze v Brně. Někteří dohodu odmítají, to bude asi přema, elton a další - mají na to právo. Na schůzi jsme něco dohodli, předložili jsme zápis ke schválení SK straně a hned se pastorek čertil, my to nechápali, byl zápis, ne milostný dopis členům. Navíc přišel s několika připomínkami, které nebyly dojednány v Brně, ty jsme striktně odmítli a pastorek musel stáhnout ocas. Tohle jsem překousl, ač mi to přišlo nečestné. Poté tu i veřejně pastorek i vyhrožoval třeba zrušením sdružení . Poslední kapkou bylo, když dneska v interním vláknu vytáhl jednu vousatou věc za dob starého vedení a prezentoval to jako svůj argument, který byl absolutně nepřijatelný a nezakládal se na pravdě. Poté se pastorek schoval do nory, uvidíme, zda vyleze. Tím u mě kalich přetekl a začínám pochybovat o dohodě. Já jsem pro dohodu, ale nezdá se mi, že jsou problémy u nás. Snad se vášně uklidní a dohodneme ...
marko306 Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Punkač, ale doteraz si presvedčoval a teraz už nemáš čím. Pýtam sa teda ešte raz ako si prišiel k tomu výsledku, že u nás sú estékáčky skorumpovanejšie ako u vás? [upravil dne 8/8/13 00:10 od marko306]
Cinicman Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 To punkac -> Tak prepáč ale čo má jedno vlákno s nejakými deckami čo si chcú prekopať motor (aj keď ilegálne) s mentalitou slovákov? Ja nie som ten kto tu chce urážať... [upravil dne 8/8/2013 00:10 od Cinicman]
Chip Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Aha milane to je zatím asi nejlepší odpověď . dík teď by bylo dobré kdyby se vyjádřil pastorek a bude jasněji. [upravil dne 8/8/13 00:12 od Chip]
Guest StibTo Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 . Poté se pastorek schoval do nory, uvidíme, zda vyleze. Ne ne on je páán a komunikovat s námi bude už jen přes ýmajl. A příště to bude co ? Červený koberec natáhnout a šampus otevřít ? KOMEDIE !
Cinicman Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Já se nebráním dohodě, která vzešla ze schůze v Brně. Někteří dohodu odmítají, to bude asi přema, elton a další - mají na to právo. Na schůzi jsme něco dohodli, předložili jsme zápis ke schválení SK straně a hned se pastorek čertil, my to nechápali, byl zápis, ne milostný dopis členům. Navíc přišel s několika připomínkami, které nebyly dojednány v Brně, ty jsme striktně odmítli a pastorek musel stáhnout ocas. Tohle jsem překousl, ač mi to přišlo nečestné. Poté tu i veřejně pastorek i vyhrožoval třeba zrušením sdružení . Poslední kapkou bylo, když dneska v interním vláknu vytáhl jednu vousatou věc za dob starého vedení a prezentoval to jako svůj argument, který byl absolutně nepřijatelný a nezakládal se na pravdě. Poté se pastorek schoval do nory, uvidíme, zda vyleze. Tím u mě kalich přetekl a začínám pochybovat o dohodě. Já jsem pro dohodu, ale nezdá se mi, že jsou problémy u nás. Snad se vášně uklidní a dohodneme ... O tom tu my, smrteľníci nič nevieme, tak si to nechajte v rámci toho vášho \"interného vlákna\" a keď ten pohár pretečie a uráčite sa nás informovať v nejakej ucelenej a rozumnej forme, budeme radi... PS: Mám to chápať aj tak, že staré vedenie má stále prístup do týchto sekcií ?
MilanF1 Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Cinic: Chtěl jsem ukázat, jakou mám náladu. Jsou to interní věci a proto nepíšu nic konkrétně, ale co jsem napsal, je 100% pravda, je to napsané. Staré vedení do interní CZ-SK komunikace přístup nemá, byl jim odebrán ukončením mandátů, ale jejich příspěvky tam samozřejmě jsou.
Cinicman Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Budem sa opakovať: riešte si to v \"internom vlákne\", pretože takéto ukazovačky nálady tu robia to čo tu je... frašku...
marko306 Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 No Milan konečne niečo vyplávalo na povrch. Prečo teda vedenie podporuje takéto diskusie, keď nikto nič nevie, lebo nič na povrchu nepláva a zbytočne sa tu všetci vadíme. Môj návrh teda znie zamknúť všetky vlákna ktoré sa točia ohľadne O.Z. lebu nikto nič nevie a potom tu píšeme bludy a zavádzame.
Přema Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 ale je treba aby i ostatni vedeli jaky je ten vas polobuh...
marko306 Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Ó polobože. Přema kto z SK napísal, že Pastorek je náš poloboh? Môžeš mi to doložiť nejakou vetou z nejakého vlákna, prosím ťa? [upravil dne 8/8/13 00:25 od marko306]
Přema Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 vis prd a porad tu tocis o nejakych vykricich do tmy..... moje printscreny mi nikdo nevezme....
punkac Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Slováci, za svůj život jsem vás poznal mraky, abych si o vaší mentalitě udělal úsudek, to laskavě nechte na mě. Vám se nemusí líbit moje názory, jako vaše mě. Zažil jsem skrzeva své zaměstnání (nynější i minulé) jednání se slovenskou stranou, ze které mi bylo akorát na blití. Je zajímavé, kolik slováků je v Čechách, divný je, že to není naopak. Na žádné hranici se mi nestalo (ještě když byly normální celnice), aby si slovenský celníci normálně řekli o úplatek, bohužel narazili na neúplatného. Skončilo to telefonátem na ministerstvo kultury SR a přes něj na vašem vnitře (šlo o zadržení mebláku s kulisama ústeckého Činoherního studia). To že vy na vlákno mnou uvedené reagujete posměšně a věc v něm uvedenou jen bagatelizujete větami o malých děckách, se dalo očekávat. S vaším souhlasným přikyvováním jsem opravdu nepočítal O pastorkovi píšou jiní, jen bych se opakoval
Přema Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Ó polobože. Přema kto z SK napísal, že Pastorek je náš poloboh? Môžeš mi to doložiť nejakou vetou z nejakého vlákna, prosím ťa? [upravil dne 8/8/13 00:25 od marko306] nic takoveho neni..... ja ho ale jinak nez polobuh nazvat nemohu....
Marcel00 Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 vazeni, toto neustale atakovanie konkretneho cloveka uz hranici s natlakom na psychyku. neuvedomujete si ako mozete ublizit cloveku, bez ohladu na to o co tu ide. uvedomte sa, ono v medicinsko/psychlogickej praxi sa tomu hovorit da aj ako sikana. novy terminustechnicus je v novodobej praxi uz aj internetovy sikan... davajte si na to pozor, uz som tu v minulosti na to upozornoval a konkretne ty prema si mi to uznal za vhodne a zamkol si vlakno za co si ziskal u mna vysoky status rozumneho cloveka. tak neutocte na osobnost cloveka a davajte si na to pozor v zivote sa vam to moze vratit. nikto nepoznate nikoho, kto si ako zivotom pretrpel a ako znasa po psychyckej stranke taketo utoky na jeho osobu. osobne poznam pripad ako si po takejto maskarade dotycny siahol na zivot. velice vas prosim uvedomte sa a nechovajte sa ako sialeny dav ktory tu kamenuje a bicuje jedneho cloveka nech uz urobil cokolvek... ak pre pokoj vasni pomoze ze sa cela akcia brno stornuje a zabudne na nejaku spolupracu, prosim vedenie nech to ukonci a nech je klud. dakujem.
Guest StibTo Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Budem sa opakovať: riešte si to v \"internom vlákne\", pretože takéto ukazovačky nálady tu robia to čo tu je... frašku... Kdepak, presne opacne - cim vic se toho sem dostane na povrch tim lepsi si budou moct nasi vazeni radni clenove (CZ / SK) udelat obrazek o tom, co se doopravdy resi. Kdyz to ted zamknu a za tyden tady zverejnime, na cem jsme se (ne)dohodli bude to zase \"o nas bez nas\" (vedeni ktere bylo zvoleno radnymi cleny a take se jim zodpovida ze svych skutku) a to uz tu jednou bylo - tehdy jsme jeste tvorili jeden stat ...
Recommended Posts