odee Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Medvěd to sem napsal zcela přesně, úplně stejně sem to cítil a napsal do druhého vlákna, a nezbývá mi než souhlasit i se Šaldíkem, protože prostě naprostá většina členů neví všechno. Podle mě je špatný, že novýmu vedení se nedá prostor na práci a ikdyž nepochybuju o tom, že se nenechají ovlivnit ve svých rozhodnutích, ale bojím se spíš o to, že nálada, která zde teď panuje může ovlivnit jejich náladu a chuť do jednání. A pokud se jim budé zdát, že někteří členové protistrany už si prostě nemohou získat zpět jejich důvěru, tak buď jednání uknončí, nebo to vyřeší jinak... Nejvíc mě prostě štve, že se tu argumentuje důkazama, který se řádnýmu členovi nepředloží a co si o tom pak můžeme myslet? Lepší je, kdyby ta debata okolo byla buď v situaci, kdy budou členové plně informováni, nebo vůbec. Cokoli mezi tím nemůže přinést nic jinýho, než hádky, hádky a zase hádky.
Juve Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 .. Nejvíc mě prostě štve, že se tu argumentuje důkazama, který se řádnýmu členovi nepředloží a co si o tom pak můžeme myslet? Presne tak.....vyzerá to tak,že sa momentálne predkladajú len hŕstke vyvolených...
punkac Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Punkaci mirni se! // ChouLu [upravil dne 8/8/13 11:43 od ChouLu]
dodo407sw Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 preco sa k veciam o klube najviac vyjadruju ludi, ktory ani nemaju zaplatene clenske ??
gronholmm Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 punkac: Teď nevím jestli si se až moc neunáhlil. Cinic pouze řekl že si nacionalista, což znamená že stavíš svůj národ před ostatní ale do fašismu to má ještě docela dost daleko. A upřímně to co tu někteří píšou fakt zavaní tím že My jsme češi a kdo je víc?
kaper Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 punkac: Teď nevím jestli si se až moc neunáhlil. Cinic pouze řekl že si nacionalista, což znamená že stavíš svůj národ před ostatní ale do fašismu to má ještě docela dost daleko. A upřímně to co tu někteří píšou fakt zavaní tím že My jsme češi a kdo je víc? :super:super:super:super:potlesk
elton Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 preco sa k veciam o klube najviac vyjadruju ludi, ktory ani nemaju zaplatene clenske ?? Myslíš třeba Marcela?
punkac Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 preco sa k veciam o klube najviac vyjadruju ludi, ktory ani nemaju zaplatene clenske ?? ty taky sem taháš věci, které sem absolutně nepatří.... Proč nemám členské je absolutně moje věc, pohledej si vlákna k tomu určená a přijdeš na to sám. Napovím ti, že šlo o komerční zaměření fora, které se mi nelíbílo stejně jako placení výročního srazu všem účastníkům a nebyl jsem sám Tomuto klubu jsem na členském zaplatil o mnoho více než ty! Až se vyřeší tahle slovenská minela, rád si členské zaplatím
punkac Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 ChouLu díky Smaž ještě toho nacionalistu, mě to uráží
punkac Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Jestli cinic naráží na mou neúplatnost, tak to mě jenom těší, já se na sebe každý ráno do zrcadla mohu podívat
Cinicman Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Našťastie neviem, čo bolo v tom príspevku než ho ChouLu zmazal ale táto forma diskriminácie má aj svoj názov a definíciu... http://cs.wikipedia.org/wiki/Antislovakismus
punkac Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 a este ani peugeota nemas OMG Další takovej, co má v hlavě cibul, viď Bohužel mám v rodině citroen s tím samým motorem, co máš ty. Přeji ti hodně štěstí
John Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 dodo407sw : to jestli má punkac peugeota je snad úplně v týhle debatě jedno. [upravil dne 8/8/2013 11:54 od John]
dodo407sw Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 tak isto podpichujem o zbytocnych veciach ako ON!
punkac Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Antislovakismus, hmmm to jsem si početl, asi dneska v práci zadřu pár slováků
ChouLu Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 A DOST.. UKLIDNĚTE SE LASKAVĚ VŠICHNI! To platí i na tebe dodo...
ozzy1 Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Kluci, proboha, přestaňte se alespoň osočovat,kurva,vždyť je to zde jedna velká rodina. Bavme se , ale bez URÁŽEK. Ty sem nepatří. Jinak si se slovenskou stranou dopisuji naprosto v pohodě. Urážkami nic nevyřešíme. Sic někdy musím zatlačit na pilu. Každý má právo na vyjádření názoru, ale.... Kdyby jste se radši začali zajímat o to, že k 31.12.2013 musí ukončit činnost všechna obč. sdružení na území ČR a přejmenovat se na Občanskou prospěšnou společnost. Víte co je největší zádrhel? Viz zde: www.epravo.cz/top/clanky/konec-obcanskym-sdruzenim-v-cechach-91000.html Pojďte se radši radit co s tím provedeme!Očekávám, že nám budete i nápomocni ,jak se s tím vypořádat. Děkuji. [upravil dne 8/8/13 12:08 od ozzy1]
Recommended Posts