Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,potřeboval bych poradit... Cca do 2000 Ot./min. slyším takové divné chrčení až vrzání,nevím,jestli to jde od motoru nebo jen vrzá nějaký plast... Kdyby jste nevěděli,o co go,tak nahraju video... Díky za odpověď.

[upravil dne 12/8/13 21:26 od Tom93]

Odesláno

2.0-kove motory trpia problemom remenice na klukovke. Je delena a casom sa odtrhne guma. Skusil si \"kriedovy\" test? Popisalo sa tu o tom hodne, len treba skusit pohladat.

Odesláno

Jakmile bude čas,tak vyzkouším ten křídový test... Už jsem našel aji ten odkaz... kdyžtak i pro ostatní tu dám odkaz:

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak už se přišlo na to,čím to je.... silentblok motoru je po smrti... nevím přesně který,ale radši nechám vyměnit všechny,ať je od toho klid... ono to i při vypínání motoru s autem trochu zatřepalo...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak silentbloky vyměněny,ale ty vibrace jsou tam pořád.... Dycky od cca 1000 do 1600 otáček to dělá a ani nemusím držet plyn,ale dělá to jen v tomto rozmezí... Už fakt nevím,co s tím.... doufám,že to nebude spojka nebo setrvačník,už teď jsem vyplázl za opravu celkem dost peněz(neměnily se jen silentbloky). Připadá mi,jako by to šlo od místa,kde je řadící páka,jako by byly volné táhla řazení nebo tak něco... Jo a dělá to i při přejetí přes nerovnosti. Díky za odpovědi.

[upravil dne 2/11/13 11:25 od Tom93]

[upravil dne 2/11/13 11:26 od Tom93]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...