Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím a potřeboval bych poradit od zkušenějších. Vrátil jsem se z dovolený a zjistil, že mi někdo ukrad anténu. Chci si tedy koupit nový prut, ale nikde jsem nenašel jaký je to závit. Nevěděl by někdo? Mám 307 hatchback 1.6 rok výroby 2003. Za každou radu budu moc rád a předem děkuju.

Odesláno

Ahoj,nevím jaký tam je závit,ale zajeď do Peugeotu a kup anténu z P5008,závit je stejný je o něco kratší cca10 cm. OEM kód antény je 6561 JT cena kolem 100,-Kč

edit: Cinicman byl rychlější;) než to ja nacvakám na mobilu:papa

[upravil dne 6/8/13 14:38 od Gabriel 307]

Odesláno

Pánové děkuji za rady. navštívil jsem tedy dealera Peugeot a anténu již mám, pouze cena byla poněkud vyšší, rovných 232 Kč. Na dotaz jaký to má závit jsem se odpovědi nedočkal a jaký je to typ hledala paní podle VIN v technickém průkazu. Pokud by někdo přeci jen věděl jaký je to přesně závit budu do budoucna rád, prakticky tu samou anténu mají totiž v Auto Kelly za 70Kč.

Odesláno

ahoj,právě že ti to hledala podle VIN a anténa na 307-PRUT ANTÉNY RÁDIA LONG 405 OEM kód 6561 A0

tady je cena

post-24981-14109632706183_thumb.jpg

závit nevím,ale kdyby jsi koupil co jsem psal - na P5008 OEM kód antény je 6561 JT cena kolem 100,-Kč tak bys to měl jako já

cena antény z 5008

post-24981-14109632706302_thumb.jpg

[upravil dne 7/8/13 11:57 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...