Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Obracím se s prosbou o pomoc.Nehraje mi reprák ve dveřích řidiče,potřeboval bych poradit jak rozdělat tapecír ve dveřích tak abych nic nepolámal a ničemu neublížil.popřípadě radu kde jinde hledat problém.protože když si pustím zvlášt levou ,pravou stranu,předek ,zadek tak jediný co nehraje je ten reprák ve dveřích.Jo jinak se jedná o 308 SW 2009.Dík za pomoc

Odesláno

Taky by se tato rada hodila. Přesně stejný reprák mi taky přestal hrát, ale po pár pohybech s dveřmi se zase rozehrál, ale i tak bych se tam rád kouknul.

Díky

• O 2 týdny později...
Odesláno

Konečně jsem se dostal k tomu abych ty dveře rozdělal a zjistil jsem že je v háji reproduktor.Není mezi Vámi někdo stejně postižený jako já a koupil náhradní ,samozřejmě 2 kusy a jeden mu zbyl.Odkoupil bych ten druhý.Mám tam Alpine SPG-17C2

Odesláno

Já to jen zkouším zda není někdo postižený jako já a neví co s tím druhým.Mám je pohledaný na netu a když se nikdo neohlásí tak je zítra objednám.Jinak dík za ten návod na rozborku šlo to samo

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...