invalida Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Obracím se s prosbou o pomoc.Nehraje mi reprák ve dveřích řidiče,potřeboval bych poradit jak rozdělat tapecír ve dveřích tak abych nic nepolámal a ničemu neublížil.popřípadě radu kde jinde hledat problém.protože když si pustím zvlášt levou ,pravou stranu,předek ,zadek tak jediný co nehraje je ten reprák ve dveřích.Jo jinak se jedná o 308 SW 2009.Dík za pomoc Citovat
koblih69 Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Těžko ti pomoct, když nemáš v profilu ani e-mail Citovat
staina Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 Taky by se tato rada hodila. Přesně stejný reprák mi taky přestal hrát, ale po pár pohybech s dveřmi se zase rozehrál, ale i tak bych se tam rád kouknul. Díky Citovat
koblih69 Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 Postup rozebrání dveří máš v příloze. Pokud je to závislé na pohybu dveří tak asi \"jen\" přelomený drátek. Citovat
invalida Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 Těžko ti pomoct, když nemáš v profilu ani e-mail Tak jsem to napravil a mail už je.Mně to ale nehraje stále ať dělám co chci. Citovat
staina Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Postup rozebrání dveří máš v příloze. Pokud je to závislé na pohybu dveří tak asi \"jen\" přelomený drátek. Díky Citovat
invalida Odesláno 18. srpen 2013 Autor Odesláno 18. srpen 2013 Konečně jsem se dostal k tomu abych ty dveře rozdělal a zjistil jsem že je v háji reproduktor.Není mezi Vámi někdo stejně postižený jako já a koupil náhradní ,samozřejmě 2 kusy a jeden mu zbyl.Odkoupil bych ten druhý.Mám tam Alpine SPG-17C2 Citovat
koblih69 Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 To je asi docela velká utopie kup pár nových repro ... Citovat
invalida Odesláno 18. srpen 2013 Autor Odesláno 18. srpen 2013 Já to jen zkouším zda není někdo postižený jako já a neví co s tím druhým.Mám je pohledaný na netu a když se nikdo neohlásí tak je zítra objednám.Jinak dík za ten návod na rozborku šlo to samo Citovat
havran400 Odesláno 18. srpen 2014 Odesláno 18. srpen 2014 nemá někdo postup demontáže. Děkuji:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.