Altman Odesláno 16. srpen 2013 Autor Odesláno 16. srpen 2013 Koblížku, vy mě zlobíte. Zítra odpoledne jedu k \"Devils-Night\" tak bych snad rampu a možná i čerpadlo teoreticky mohl vyzkoušet. Citovat
velkybanan Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Pro Altmana: [Edited on 16/8/13 19:22 by velkybanan] Citovat
Altman Odesláno 16. srpen 2013 Autor Odesláno 16. srpen 2013 Hmm díky. Takže těch verzí motoru KFW bude evidentně hodně. Citovat
velkybanan Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Asi jde spíše o MUX a neMUX verzi - a ty budeš mít asi neMUX:myslim Motor bude stejný ,ale jinak postavená elektronika [Edited on 16/8/13 19:47 by velkybanan] Citovat
Altman Odesláno 17. srpen 2013 Autor Odesláno 17. srpen 2013 Tak jsem se právě vrátil od Devils-night. Díky za jako vždy výborné a vstřícné jednání! Hned ráno když jsem přišel k autu tak koukám-no byla pod ním louže jako kráva (vytekla chladící kapalina, důvod neznámý). Ale to je jedno. Jak mi tenkrát říkali v AutoKelly: \"Však vy jste se už takhle vytrestal dost tím že jste si koupil Peugeota, tak vám aspon dáme slevu\". No zapalovací lištu jsem vyzkoušet nemohl-motor KFX má jiný konektor a celkově trochu jinou lištu. Tak jsem vyzkoušel čerpadlo. No auto je znatelně živější a zatím ani jednou nechcípnul motor, ale dřív jelo přece jenom výrazně líp. S Devils-night jsme přemýšleli čím by ztráta výkonu mohla být způsobená: 1)Skočené rozvody 2)Špatně seřízené vůle ventilů 3)Vstřiky (ale na benzínových motorech prý tolik neodchází, takže by to tím být nemělo) Nevím nevím, už pomalu ani nemám sílu to řešit. Citovat
koblih69 Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 Nic si z toho nedělej, já si taky zkoušel vrtat zuby sám a nešlo mi to... Citovat
Altman Odesláno 17. srpen 2013 Autor Odesláno 17. srpen 2013 Kamaráde zlatý, mě se ty zuby snažil vyvrtat stomatolog-odborník, ale ten kaz je asi někde zaleznutej uvnitř a na rentgenu na nic nepřišli, takže mi teď nezbývá než trpět bolestí. [upravil dne 17/8/13 16:27 od Altman] Citovat
koblih69 Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 Že by bylo auto v servisu jsem si nevšimnul, ale to je moje chyba. Stejně to bude rampa Citovat
Altman Odesláno 17. srpen 2013 Autor Odesláno 17. srpen 2013 Rampa přece bud funguje nebo nefunguje. A že by měla vliv na výkon motoru se mi taky nezdá, nevím třeba se pletu, každopádně při nejbližší příležitosti vyzkouším. Auto do klasického servisu nepůjde už NIKDY. Mám bohužel už svoje zkušenosti a nic z toho už nechci zažít znova. Půjde maximálně tak k nějakému nadšencovi do Peugeotů. Citovat
koblih69 Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 Nečastější projev rampy je nepravidelný chod a výrazné zhoršení po zahřátí Citovat
Altman Odesláno 17. srpen 2013 Autor Odesláno 17. srpen 2013 A to jsi nemohl napsat před dvěma týdny...? :D:D Citovat
koblih69 Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 Napsal jsem ti to 6.8. - 3 dny po zadání tvého dotazu... Citovat
Altman Odesláno 17. srpen 2013 Autor Odesláno 17. srpen 2013 To jsem musel přehlédnout. Omlouvám se. No a ta rampa se nedá nějak \"zrepasovat\"? Co je vlastně uvnitř? Citovat
koblih69 Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 No záleží co to je za typ. Obrázky jak to vypadá tady na fóru najdeš. S trochou snahy se někdy dá vydloubat ta zalejvací hmota a přerušený spoj opravit třeba vhodnou svorkou nebo porušený izolant znovu zalít třeba epoxydem. Tady je příklad z jiného auta: [upravil dne 17/8/13 17:48 od koblih69] Citovat
Altman Odesláno 17. srpen 2013 Autor Odesláno 17. srpen 2013 Tak tu rampu už jsem demontoval a vrchní kryt odebral. Nezdá se mi že by tam bylo něco, co by tam být nemělo. Pryskyřice vůbec není popraskaná, vypadá to celkově zánovně. Dá se nějak proměřit, že je špatná? Citovat
Altman Odesláno 18. srpen 2013 Autor Odesláno 18. srpen 2013 Pánové, dneska to byl doslova šok! Připomínám že vzduchový filtr jsem kontroloval naposledy když se měnil MAP senzor společně s chladící kapalinou, což je asi deset dní zpátky! Byl jsem dneska v Rakovníku za strýcem. Celou cestu mi to nechcíplo ani jednou, ale při opravdu \"prošlápnutí\" plynu, když jsem potřeboval pořádně zrychlit tak to škubalo. Tak jsme u strýce sundali dekl filtr a čumim jak blázen! Asi čtvrtinu filtru je někde v pr-no víte kde. Normálně je tam díra a kus filtru nikde! Nemohl se nějak tím poškodit motor? Nejsem žádný tuner takže tam mám klasickou vložku! Nemohl se ten motor nějak ucpat? Mě z toho snad už jebne! Citovat
radim.1008 Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Cože??? Tohle jsem ještě neslyšel Jinak škubání a chcípání řešil strejda na Opelu Astra. Byla to zapalovací cívka a podruhé nechal vyčistit palivové potrubí a vstřiky ultrazvukem a vyměnil palivový filt. Od té doby nejezdí k jedné místní nejmenované benzénové pumpě a auto jezdí bez problému. Citovat
Altman Odesláno 18. srpen 2013 Autor Odesláno 18. srpen 2013 Vážně je tam díra až doprde**! A ten zbytek filtru nikde tak z toho usuzuju že ho motor musel nasát! Nechápu proč ten filtr teda nedělají masivnější když má ten motor takový tah? Citovat
koblih69 Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Možná jsi tam při výměně dal jenom půlku Citovat
Altman Odesláno 18. srpen 2013 Autor Odesláno 18. srpen 2013 Ne teď vážně prosím! Nemohl se tím nasátím filtru nějak poškodit motor? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.