Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dá se vzít signál z kabelů pro zadní reproduktory, ale musí to umět zesilovač, který pro ten sub chceš použít. Jinak se k tomu prodává taková krabička, která ten signál převede. Ale neni to moc nóbl řešení. :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

take se pripojim se stejnym dotazem :-D kable jsem natakal ale kdyz tam navedu draty od zadnich repraku tak to jen brbrbrbrbrb nebo jak bych to popsal :-D jeste me napadlo ze ta moje malicka tuba ma vztup na MP3 mam to zkusit navest do tohoto vstupu ?

popripade o jake krabicce je rec ? nake info nebo odkaz ? v audiu se moc nevyznam :-D

Odesláno

uz asi nemam ... mel jsem to v byvalem aute asi 2 roky a ted jsem to htel hodit do noveho s origo radiem a ono to nechce basovat :-D na tom panelu je toho vic a ani nevim co k cemu je :-D tak jedine foto ;-)

Odesláno

ja ten konektor zval ze svetel z octavky II :D jen jsem ho zmensil z 8mi na 4 piny :-) takove konektory jsou ve vice vecech ... treba stare DVDca nebo videa... mozna by sel pouzit i konektor na FDD mechaniku z PC, ale to jsem nezkousel...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...