Ballda Odesláno 28. červenec 2013 Odesláno 28. červenec 2013 Nemá někdo zkušenost? Auto škube ale jakmile stoupnou otačky nad 2500 tak škubaní přestane. když dám moc plynu auto vůbec nejede a nezrychluje a jakoby by se duselo a nebo jede na 2-3 válce že mám problém vyjed menší kopec a pak zase chytnou všechny a auto vystřelí a ani necukne. Jdou případy kdy ujedu 200 km a ani necukne a jede jak drak a pak případy že jsem rád že ujedu 10 km. Svíce a filtry jsem měnil. Spiše to vidím na nějaké čidlo nebo tak když se tomu občas chce a občas stávkuje .. nějaké rady ? Citovat
P607Olda Odesláno 29. červenec 2013 Odesláno 29. červenec 2013 Že by zapalovací rampa? Túruj ve tmě, pozoruj, zda nejiskří v rampě. Pokus se půjčit si rampu, než koupíš novou. (I oprava je popsána v sekci servis). Svíčky jsou měněné? Nemají moc velkou mezeru? [upravil dne 29.7.2013 11:21 od P607Olda] Citovat
Ballda Odesláno 30. červenec 2013 Autor Odesláno 30. červenec 2013 svíčky a filtr jsem měnil první když to začalo dělat ale žadná změna. Ta zapalovací rampa mi příjde méňe pravděpodobná, to by dělalo pořád a ne jen v nízkých otáčkách, alepsoň podle mého názoru. Ty vsktřiky jsou taky pravděpodobný už za sebou i nějakej ten kilák mají, ale nemam jak je vyzkoušet. Přemýšlel jsem že sjedu na diagnostiku, má to cenu ? Citovat
odee Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Svíčky můžeš mít klidně nový, ale pokud mají blbej odtrh může to způsobovat nepravidelnej chod. Ta lišta taky může blbnout jen někdy v závislosti na napětí, na teplotě a pod... Citovat
Branjo Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 Vyriesil si to teda nejako? Lebo ja mam podobny problem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.