Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Je možné dokoupit parkovací senzory?

Recommended Posts

Odesláno

Ano,

byl jsem na diagnostice. Měl jsem problémy se dvěma senzorami, které jsem vyměnil, z vrakoviště. Půl roku fungovaly, potom se mi častěji a častěji začaly objevovat závady, až nakonec přestaly fungovat úplně.

Maroš

Odesláno

Ummm... Kdyby ta diagnostika nebyla tak drahá, ale je pravda, že jinak si asi bez diagnostiky neporadím. Nevíte o někom, kdo by mi spravil diagnostiku v MS kraji za rozumnou cenu?

Děkuji.

Maroš

Odesláno

Keby som si chcel schcemy na peugeot stiahnut aky software to obsahuje nech tu neotravujem stale o schcemy na auto --- zaujimali by ma cisto peugeoty lebo mame aj 206 a tam by som chcel urobit pre svoju manzelku dialkovy start na zimu nakolko som vyhrievanu sedacku nezohnal ,ale aj tak ten dialkovy start by sa mi pacil do tej 206 ....neviem ci su schcemy v Autodata software alebo nejaky iny...najdem a skusim stiahnut a nainstalovat...kazdopadne dakujem za cas a pomoc Maros.

Odesláno
Trošku si za:xvul uju

Parkovací senzory jsem měl na Ducatu, kde jsem za auto opravdu neviděl a tak jsem jejich význam i chápal (předtím jsem jezdil s dodávkou s prosklenými zadními dveřmi a parkovat se dalo bez problémů).

Couváky u osobáku moc nechápu a dávat si na auto přední senzory, to mi přijde už opravdu poněkud \"blonďaté\"

Konec :xvul

Tak snad Ducato taky není taková loď ne?

Je to spíš o pohodlí.

P.S: Když jsem ještě jezdil na kamionu, taky jsem neměl park.senzory a dozadu jsem neviděl.A šlo to. :D:D

A to jsem měřil 19metrů :aut:aut:D:D

Odesláno

Tak ide o to ze ked to na tom aute mam chcem aby to fungovalo,ten pocit ze je na aute nieco co nefunguje ma ako majitela auta stve a nemam rad nieco pokazene. A keby som ich nemal tak by som si ich tam dorobil:D

Odesláno

Tady je schéma zapojení (je to v pdf). Mně odešly od zimy postupně 3 senzory.:( V SW jsou bohužel dost na ráně a jde na ně veškerý bordel a sůl... Také nemám rád, když na autě něco nefunguje.:)

phpoy9Pc4.pdf

[upravil dne 28/7/13 15:26 od Mike407]

Odesláno

tak jsem se sem dostal až po delší době :/ koncovky v zadní části jsem nikde nenašel, ale popravdě ani nevím, kde přesně by měly být umístěné :( a pokud tedy nejsou je jediný způsob zřejmě jak posílal odkaz koblih69?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...