Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

tak 206 začla zlobit, resp. závada se již několikrát objevila, ale vždy po chvíli zmizela, ale teď zatím ne.

Někde v elektrice mám problém, který se projevuje(co jsem zatím zjistil), že nefunguje podsvícení zapalovače a obrysovky na pravé straně (P i Z).

Pojistky jsem kontroloval pohledem i měřákem, takže tam problém nebude. Vypadá to, jako by někde byl špatný kontakt:nevim.

Má někdo el. schéma, nebo aspoň dobrou radu??

Díky

[upravil dne 18/9/13 16:25 od PAJA106]

Odesláno

Dnes jsem zjistil, že je k tomu nefunkční naklápění světlometů.

EDIT: Předpokládám, že nejde šťáva už do ovladače pod volantem, protože nefunguje jeho podsvícení.

[upravil dne 28/7/13 10:15 od PAJA106]

Odesláno

Tak dnes bylo auto v práci u autoelektrikáře. Velké díky patří uživateli HonzaZ za poskytnutí schémat, která usnadnila práci. Zatím je opraveno provizorně, buď je špatná 1 napájecí větev, nebo chyba přímo uvnitř BSI. Kolega to prý o dovče nastuduje a pak se na to koukne znova pořádně.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dnes finálně opraveno. Byla kvůli zkratu vypálená BSI, opravu BSI provedl pan XY za zlomek ceny nové BSI (kontakt na pana XY kdyžtak přes SZ, předcházím tím raději případným problémům s inzercí). Zkrat též objeven a opraven. Takže doufám, že mám na dlouho pokoj.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...