PAJA106 Odesláno 25. červenec 2013 Odesláno 25. červenec 2013 Ahoj, tak 206 začla zlobit, resp. závada se již několikrát objevila, ale vždy po chvíli zmizela, ale teď zatím ne. Někde v elektrice mám problém, který se projevuje(co jsem zatím zjistil), že nefunguje podsvícení zapalovače a obrysovky na pravé straně (P i Z). Pojistky jsem kontroloval pohledem i měřákem, takže tam problém nebude. Vypadá to, jako by někde byl špatný kontakt:nevim. Má někdo el. schéma, nebo aspoň dobrou radu?? Díky [upravil dne 18/9/13 16:25 od PAJA106] Citovat
PAJA106 Odesláno 25. červenec 2013 Autor Odesláno 25. červenec 2013 Ano, budíky svítí bez problémů. Citovat
PAJA106 Odesláno 27. červenec 2013 Autor Odesláno 27. červenec 2013 Dnes jsem zjistil, že je k tomu nefunkční naklápění světlometů. EDIT: Předpokládám, že nejde šťáva už do ovladače pod volantem, protože nefunguje jeho podsvícení. [upravil dne 28/7/13 10:15 od PAJA106] Citovat
PAJA106 Odesláno 1. srpen 2013 Autor Odesláno 1. srpen 2013 Tak dnes bylo auto v práci u autoelektrikáře. Velké díky patří uživateli HonzaZ za poskytnutí schémat, která usnadnila práci. Zatím je opraveno provizorně, buď je špatná 1 napájecí větev, nebo chyba přímo uvnitř BSI. Kolega to prý o dovče nastuduje a pak se na to koukne znova pořádně. Citovat
PAJA106 Odesláno 18. září 2013 Autor Odesláno 18. září 2013 Dnes finálně opraveno. Byla kvůli zkratu vypálená BSI, opravu BSI provedl pan XY za zlomek ceny nové BSI (kontakt na pana XY kdyžtak přes SZ, předcházím tím raději případným problémům s inzercí). Zkrat též objeven a opraven. Takže doufám, že mám na dlouho pokoj. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.