honzicek82 Odesláno 25. červenec 2013 Odesláno 25. červenec 2013 Ahoj kluci, tak mam dalsi problemek. Kdyz na to vic slapnu tak mi to dost zacne cukat, jak kdyby vynechaval plyn. A sviti mi diagnostika motoru a pise antipollution faild. Na dia to psalo spinac brzdoveho pedalu a pak jeste nejaky regulator ted nevim ceho:-).... Mate s tim nekdo zkusenost? To cukani je hrozny a ten zvuk kdyz to udela tak je to jak kdyby mel vyskocit motor. Citovat
honzicek82 Odesláno 25. červenec 2013 Autor Odesláno 25. červenec 2013 A nejvic to dela do kopce, kdyz to potrebuje vic plynu:-(.... Co to muze byt:-(? Citovat
Funa5555 Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Jestlim tam máš palivový filtr tak ho zkus vyměnit Citovat
koblih69 Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Na diagnostice ti to napsalo \"...regulátor nevím čeho....\" a my máme vědět? Pokud chceš problém vyřešit musíš ho popsat přesně. Pokud je tam chyba tak včetně čísla chyby a pod.... bez toho nemá smysl nic řešit. Jinak předpokládám, že to bude regulátor tlaku paliva. Citovat
honzicek82 Odesláno 26. červenec 2013 Autor Odesláno 26. červenec 2013 Jo jo Regulator tlaku paliva. A ze by to takovy bordel delalo kvuli palivovemu filtru? Je fakt, ze jsem ho ted dve vymeny nemenil Citovat
Lihous Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Jen mimo tema - a pokud do toho lejete jeste nejaky top sajrajt tak se nebudete treba stacit divit jak narocne bude na provoz HDi .... Citovat
honzicek82 Odesláno 26. červenec 2013 Autor Odesláno 26. červenec 2013 Do nafty nic nepridavam, a tankuju na lukoilu Citovat
Lihous Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Staci se v CZ ridit cenou nejake JZD cerpaci stanice A pak treba jedna dve levnejsi nadrze nebudou postacovat na vymenu ne zrovna lacineho HDi coby oprava. Ale to je jen a jen muj mozna hloupej nazor Citovat
koblih69 Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Jo takhle, no to beru jako samozřejmost. I když náš GŘ kupoval zásadně naftu do firemní 607 v JZD. Proč když tam byla dražší než na dálnici nevím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.