Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim peugeotakov. Vlastnim 407 SW automat A6 2.0 HDi a zhanam nan druhu prevodovku kedze povodna mi zacina haprovat.Viete mi poradit kde zozeniem prevodovku za normalnu cenu? Nova stoji nehorazne vela tak sa obraciam na vas ci niekto nema nejaky kontakt na predajcu. Vopred dakujem

Odesláno

Servus všetci..

mňa by zaujímalo, či už niekto z vás dával repasovať hydraulický rozvádzač na AM6. Máte niekto skúsenosti s dajakým fachmanom?

Na internete som našiel zopár českých a slovenských firiem, ktoré sa tomu venujú, no nie je nad osobné odporúčanie.

Za každé \"echo\" budem vďačný..

Odesláno

podľa posledných informácií (v závislosti od rozsahu poškodenia) cca. 17.000 CZK. + -. Už repasovaný rozvádzač stojí vraj okolo 23.000 CZK. Včera sa mi na nete podarilo natrafiť na jednu firmu v nemecku, ktorá sa tým dlhodobo profesionálne zaoberá a predáva rozvádzač po kompletnej generálke za 850 EUR. Tak asi pojdem do toho a tento pošahaný si nechám dobudúcna, možno hodám niekedy ešte do rezervy opraviť.

Odesláno

A není lepší si objednat nový ? V CZ stojí cca 35 000 kč, po slevě na staří -30% tj +- 25000 kč. Třeba tam odkud jsi to mají taky v Pego ... :-)

[upravil dne 27/7/13 17:06 od Milhaus65]

Odesláno

v servisboxe som pozeral a cena v Pego je cca. 1300 EUR. Či mi tu v Rakúsku dá niekto zľavu podľa veku vozidla, no nie som si istý.. Pravdupovediac som nezisťoval. Ale vychádzam z toho, že zgenerálkovaný kus ma vyjde zhruba 850 EUR + -.

Podľa servisnej histórie bol na mojom aute už rozvádzač raz menený a to pri cca 60.000km. Teraz bude menený druhý krát, pri 170.000.

Ale ako som tak sledoval francúzske fóra, aj Citroenu, tak je to známa chyba u týchto prevodoviek a nie som prvý ani posledný čo toto rieši. Členovia francúzskeho fóra už chceli spísať dokonca hromadnú objednávku priamo výrobcovi, len nech im to dá za lepšiu cenu. :D

Inak črevá prevodovky sú vraj celkom vydarené a mali by vydržať veľa.

Odesláno

Mám ten dojem, že jsem někde viděl jak to opravit a nastavit samo domo.:myslim

Taky se čím dál víc ujišťuju, že měnit olej je základ, protože když koukám co vše je závislé na tom oleji tak potěš koště.:o:o:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...