oddie Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Fotoseriály jsou tu oblíbené a poslední dobou se tu různé rekonstrukce docela probíraly, tak přispěji svou trochou do mlýna. Je na tom bohužel vidět, že při práci málokdy fotím, takže fotek je málo a některé zajímavé detaily holt chybí. takže čím se poslední dobou bavím, když už mě auta omrzely: malá úprava tzv. dvougeneračního bytu (původně 2x jádro, 2x stoupačky, 2x WC, ale jen jedna koupelna) na skutečně dvougenerační, vytvoření jakéhosi více odděleného \"vejminku\" schopného fungovat jako garsonka, tedy jeden pokoj s malou kuchyňkou, WC, sprchou, umyvadlem. To vše (mimo pokoje) nacpaného do místnosti rozměru cca 2x3 metry, kde bylo původně jen to WC a průchod... A v předsíni vybourání příčky, rozdělení hned za dveřmi a vybudování šatny místo různých skříní. Bourání jsem nezaznamenával, první fotka je ze stavby příček té šatny: Citovat
oddie Odesláno 23. červenec 2013 Autor Odesláno 23. červenec 2013 Užitečný pomocník - průmyslový vysavač na rekonstrukci opravdu doporučuju koupit... Citovat
oddie Odesláno 23. červenec 2013 Autor Odesláno 23. červenec 2013 Obestavování stoupaček po vybourání původního zadního jádra s WC. Ani cm nesmí přijít nazmar. Citovat
oddie Odesláno 23. červenec 2013 Autor Odesláno 23. červenec 2013 Elektriku jsem nakonec musel dělat v celém bytě novou, staré hliníkové rozvody nevyhovovaly. Zasekávalo se do podlahy, ta palice a sekáček jsou tam na ozdobu, hrubou práci samozřejmě obstaralo hlavně vrtací kladivo Makita Citovat
oddie Odesláno 23. červenec 2013 Autor Odesláno 23. červenec 2013 Detail vysekané podlahy. V popředí pár hliníkových drátů od souseda pod námi - oblíbený panelákový fígl. Citovat
oddie Odesláno 23. červenec 2013 Autor Odesláno 23. červenec 2013 Dráty připravené k připojení. Citovat
oddie Odesláno 23. červenec 2013 Autor Odesláno 23. červenec 2013 Původní a nová rozvodnice - součástí rekonstrukce byla změna připojení na 3 fáze a oddělení \"vejminku\" s podružným měřením, kolik se tam spotřebuje, např. pro případ pronájmu. Citovat
oddie Odesláno 23. červenec 2013 Autor Odesláno 23. červenec 2013 Tohle už jsem sem dával pod názvem \"boj s chobotnicí\" Citovat
oddie Odesláno 23. červenec 2013 Autor Odesláno 23. červenec 2013 Původně měl byt 5 jističů... Citovat
oddie Odesláno 23. červenec 2013 Autor Odesláno 23. červenec 2013 Dlažba. Žena je dost náročná na barvy a metriály, a jediné přijatelné se našlo jen ve velkém formátu. Dlaždice 60x60, chodbička široká metr. Z 20 použitých dlaždic jsou jen 3 celé, zbytek musel Adraj nařezat. Za odměnu pak dostal tu řezačku jako bonus, takže kdybyste někdo potřeboval, určitě vám taky rád nařeže Citovat
oddie Odesláno 23. červenec 2013 Autor Odesláno 23. červenec 2013 Koupelna a WC dle návrhu mé ženy. Hračička, ovšem realizovat to bylo něco. Detail mozaiky vedle budoucího WC Citovat
oddie Odesláno 23. červenec 2013 Autor Odesláno 23. červenec 2013 Obklad čachty. Na snímku je vidět postup - kostičky se naskládaly na šablonu dle vzoru a přelepily průhlednou fólií, takže se obkládalo po jakýchsi dlaždicích. I tak to ale není sranda... Citovat
oddie Odesláno 23. červenec 2013 Autor Odesláno 23. červenec 2013 Kuk do šachty. Proč je zde nádržka bude vidět dále... Citovat
koblih69 Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Poprvé když jsem dělal obklad tak to byla zrovna tahle mrňavá mozaika. Nešel jsem teda tak daleko ve vzorech, ale i tak to byla dobrá škola. Pěkný ! Citovat
oddie Odesláno 23. červenec 2013 Autor Odesláno 23. červenec 2013 Adrajův oblíbený pohled. Za WC mísou totiž je sokl, na kterém bude stát slim pračka, takže zde nemůže být nádržka. Proto je nádržka v šachtě vedle a voda z ní je vedena hadem vytvořeným z HT kolen, aby se to dalo v prostoru vytvarovat. Dále jsou tam trubky do kuchyně. Citovat
oddie Odesláno 23. červenec 2013 Autor Odesláno 23. červenec 2013 Hlavní motiv a největší palba. Tohle je místo budoucího sprchového koutu. Citovat
oddie Odesláno 23. červenec 2013 Autor Odesláno 23. červenec 2013 Skoro škoda tam tu sprchu dávat... Citovat
oddie Odesláno 23. červenec 2013 Autor Odesláno 23. červenec 2013 Pohled do koupelny se sprcháčem ze dveří Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.