Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mě třeba drží to ,že si 90 procent udělám podle sebe ,a 100 procent dle svých představ.

Třeba mě ještě baví to ,že se najdou pantáti s novým CCroserem 2.2 Hdi X4 a nemůžou pochopit ,že jim to prostě nejede,nedrží ,proti něčemu starýmu nevzhlednýmu ,co maj za prdelí a po deci potu ,pár km ,to vzdaj

Já nezávodím ,já se kochám mistrama ... .

Co s novým autem ,bohužel JEN jezdit .A bát se ,kdo mi to odře .

Nic ve zlým ,P 305 ,505 , to jsou auta s půvabem .

Co je na novým autě zajímavý ,nacpaný elektronikou,což samo o sobě je potencionální riziko se zárukama ......snad jen chvíli ta vůně novoty.Po je doslova výstižné : auto u mě nemá jméno, není to člen rodiny atd...,je to prostě stroj, plechovka ......

Odesláno

možná je to tím, že jsem se pod starýma vrakama naležel dost a dost, mít tu možnost, tak si radši koupím nové auto bez elektroniky, abych si to uměl opravit sám a logickým myšlením došel k poruše..., jenže je jiná doba a auta jsou elektrikou přecpaná, co už s tím naděláme...:myslim

Odesláno

dle svých profesí jsem musel a musím jezdit v zánovních i 25 let starých ...sere se obojí:aut

naposledy se mnou vydrbala služební 4 roky stará Hiaca 2.5 td....prasklá hlavní přívodná od nádrže na motor ,15 km od Znojma ...a domů 180 km daleko....tomu říkám spolehlivost .Navíc mizerná ochrana na kabeláži u motoru ..ošuchalo se to jak brambora ,kaplička svítila jak hitparáda.

Autorizák nezjistil proč...nechtěli hledat 1mm na odřeným plochým kabelu . Vstřiky po 250 tis v háji ....no nekup to za 50 tis nové ....

žádný rozdíl nové x staré .

405ku pomalu rozchodíš kusem kladiva a šroubovákem ....krom standartních sestav klíčů jsem zatím na auta nic nepotřeboval ..výjimka 815ka,tam jsou větší klíče.A je to na větší kladiva .

Nový auto tě pošle do nouzáku a šup ,na diag a platit a platit ....

[upravil dne 25/8/14 17:34 od myšut]

[upravil dne 26/8/14 19:10 od myšut]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...