Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Alarm, z ničeho nic se spustí. Připravení auta?

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mam docela problém auto samo od sebe spustí alarm už jsem dvakrát vyletěl a nikdo nikde... Když se o auto opřu bouchnu do něj nebo cokoliv jiného alarm nereaguje a přitom by měl...

Čim to?

Docela to stojí za pokec, není auto připravené na vykradení či odvezení? Jedná se o Škodu Fabia..

Ač sem toto auto nepatří myslím si, že mi poradíte.. Děkuji.

Odesláno

Občas stojí co je to za alarm, zda jen chrání dveře přes spínače či jsou v autě nějaká další čidla. Záleží taky pak zda se dá nastavovat i citlivost .Některé alarmy hlídají i jakoby pokles napětí .

Odesláno

To může mít hodně příčin. Někdo tady pořádal hon na pavouka, který mu v autě spouštěl alarm, může to být špatná autobaterie na které klesá napětí pod určitou hranici nebo bordel v kabeláži od alarmu. Poslední dvě jmenované věci jsem zažil... :)

Odesláno

Marcel00 naháňal pavúka v 407. :D

Ja zas mám sem tam problém s muchami ktoré som chodil v noci vyháňať auta a až neskôr som zistil, že pohybové čidlá idú zvlášť vypnúť gombíkom.

Odesláno

Hele, alarm je asi origo škoda jinak zda má čidla vevnitř auta to netuším ..

Možna ta baterie s autem se moc nejezdí sem tam popojiždění, ale auto to udělalo samo...

Citlivost... víš co ten vítr když by to pustil tak to pustim i já strčením bouchnutím či čimkoliv jiným...

A auto nereaguje na nic z venku vůbec na nic... A mělo by..

O Marcelovi vím :D Jen pochybuji že ta fabka ma ty čidla..

Mouchu sem tam neviděl.

Odesláno

Stačí si brať RJ alebo volant domov.:D Ak RJ tak pre istotu ešte aj dva tri káble na konektore RJ prehodiť medzi sebou ak by si doniesli svoju. :D

[upravil dne 22/7/13 05:57 od marko306]

Odesláno

Já měl tenhle problém ve feldě, kde jsou vnitřní čidla.. řešil jsem to ve škodovce, poradili mi to odpojit, že to občas blbne a ani nemusí být příčina. Tak jsem ta čidla odpojil, zbytek normálně šlape.

Odesláno

Mne v noci húkal s prestávkami alarm, potom bol deň pokoj, a ráno baterka na sračky vybitá. Zrejme alarm vyhodnocoval nedostatočné napätie v baterke ako pokusy o odpájanie alarmu a húkal na upozornenie. Po výmene autobatérie všetko OK.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...