Feelly Odesláno 21. červenec 2013 Odesláno 21. červenec 2013 Ahoj, mam docela problém auto samo od sebe spustí alarm už jsem dvakrát vyletěl a nikdo nikde... Když se o auto opřu bouchnu do něj nebo cokoliv jiného alarm nereaguje a přitom by měl... Čim to? Docela to stojí za pokec, není auto připravené na vykradení či odvezení? Jedná se o Škodu Fabia.. Ač sem toto auto nepatří myslím si, že mi poradíte.. Děkuji. Citovat
Guest servisman Odesláno 21. červenec 2013 Odesláno 21. červenec 2013 Občas stojí co je to za alarm, zda jen chrání dveře přes spínače či jsou v autě nějaká další čidla. Záleží taky pak zda se dá nastavovat i citlivost .Některé alarmy hlídají i jakoby pokles napětí . Citovat
Driver Odesláno 21. červenec 2013 Odesláno 21. červenec 2013 To může mít hodně příčin. Někdo tady pořádal hon na pavouka, který mu v autě spouštěl alarm, může to být špatná autobaterie na které klesá napětí pod určitou hranici nebo bordel v kabeláži od alarmu. Poslední dvě jmenované věci jsem zažil... Citovat
marko306 Odesláno 21. červenec 2013 Odesláno 21. červenec 2013 Marcel00 naháňal pavúka v 407. Ja zas mám sem tam problém s muchami ktoré som chodil v noci vyháňať auta a až neskôr som zistil, že pohybové čidlá idú zvlášť vypnúť gombíkom. Citovat
Feelly Odesláno 21. červenec 2013 Autor Odesláno 21. červenec 2013 Hele, alarm je asi origo škoda jinak zda má čidla vevnitř auta to netuším .. Možna ta baterie s autem se moc nejezdí sem tam popojiždění, ale auto to udělalo samo... Citlivost... víš co ten vítr když by to pustil tak to pustim i já strčením bouchnutím či čimkoliv jiným... A auto nereaguje na nic z venku vůbec na nic... A mělo by.. O Marcelovi vím Jen pochybuji že ta fabka ma ty čidla.. Mouchu sem tam neviděl. Citovat
marko306 Odesláno 21. červenec 2013 Odesláno 21. červenec 2013 Aha, nejak som prehliadol, že je to fóbia. Citovat
Feelly Odesláno 21. červenec 2013 Autor Odesláno 21. červenec 2013 Nevadí Ale je to divný, vůbec.. Asi odpojim baterku a adios nebo zejtra vyjdu ven a auto bude v pi... Citovat
marko306 Odesláno 21. červenec 2013 Odesláno 21. červenec 2013 Stačí si brať RJ alebo volant domov. Ak RJ tak pre istotu ešte aj dva tri káble na konektore RJ prehodiť medzi sebou ak by si doniesli svoju. [upravil dne 22/7/13 05:57 od marko306] Citovat
Feelly Odesláno 21. červenec 2013 Autor Odesláno 21. červenec 2013 To je fakt lepší ta RJ než volant Ma airbag.. No jo no, nebo ja myslel, jen vypojit baterku.. a bylo by Citovat
Krt€K Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Já měl tenhle problém ve feldě, kde jsou vnitřní čidla.. řešil jsem to ve škodovce, poradili mi to odpojit, že to občas blbne a ani nemusí být příčina. Tak jsem ta čidla odpojil, zbytek normálně šlape. Citovat
marcel.tokar Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Mne v noci húkal s prestávkami alarm, potom bol deň pokoj, a ráno baterka na sračky vybitá. Zrejme alarm vyhodnocoval nedostatočné napätie v baterke ako pokusy o odpájanie alarmu a húkal na upozornenie. Po výmene autobatérie všetko OK. Citovat
Feelly Odesláno 22. červenec 2013 Autor Odesláno 22. červenec 2013 Díky díky za rady uvidíme ve středu jde auto na lečení Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.