Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prosba na majitele 407 od roku výroby 2009-Ostrava a okolí

Recommended Posts

Odesláno

Našel by se někdo ochotný z Ostravy nebo blízkého okolí se 407 roku výroby od 2009(po faceliftu) kdo by my dovolil odskoušet na jeho autě nový vetilátor chlazení (otázka cca 30minut).Už řeším nefunkční klimu nějaké 3 měsíce ( stálo mně to přes 13 000,-:() a v těchle vedrech s malým díťetem v autě je to nesnesitelné :(

Pokud by mněl dotyčný ještě motorizaci 2.O HDi tak by to bylo super,ale není to podmínkou.

Odměna samozřejmostí!

Děkuji předem za ochotné nabídky.

Odesláno

Trápí mně to,že jak vlezu do auta ve kterém je aspoň 50°C tak nemůžu kvůli malého jezdit s otevřenýma oknama,já už mám z toho zánět zvukovodu.

Můj problém viz zde:

Odesláno

ak som to spravne pochopil nejde ti stale mala rychlost....to ze vymenis saharu nezistis....ventilator vyskusas aj na baterke....problem mas v ovladacom rele dva konektory 1 silovy 2 vodice , 2 ovladaci 4 vodice...bud je vadny bocnik , tepelna poistka , alebo kontakt ......pokial ti to diag nepojde bez zavad , klimu neries....

Odesláno

A není lepší než rozebírat 2 auta, čas, odměna atd, zajet do servisu na diag ?? Tam to bude vědět za 10 minut.

Těch vrtulí je několik, výkon, vlastní jednotka atd. Musel by jsi sehnat někoho se stejnou.

Odesláno

Mrkni se přes origo dia jestli je klima správně nastavená v BSI.... už se mi 2x stalo ale u 307 před face že se uplně rozhasilo nastavení BSI..... taky mu nejela klima a místo automatické tam měl žádnou....

Odesláno
Mrkni se přes origo dia jestli je klima správně nastavená v BSI.... už se mi 2x stalo ale u 307 před face že se uplně rozhasilo nastavení BSI..... taky mu nejela klima a místo automatické tam měl žádnou....

Tak tohle slyším poprvé.:myslim Cestu náhodou neznáš.

I když myslíš,že by to psalo tu závadu ventilátoru? Ovládání malé rychlosti ventilátoru chlazení.Zkrat na plus pól.

Odesláno

OV moc nejezdím...jen píši s čím sem se setkal u 307 , mu zas pořád vyskakovala hláška že mu nejede větráček v teplotním čidle....jak sem nastavil správně BSI tak chyba zmizla a klima se rozjela.....

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...