Hafity Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Hej hola! Najde se někdo ochotný a zjistí mi, jak jsou zapojeny hadice do převodky řízení? Je tam jeden závit víc nahoru M16x1,5 a jeden víc do boku M14x1,5. Očekával bych, že vstup tlaku bude do toho menšího závitu, ale rád bych, kdyby mi to někdo potvrdil.... Díky! Citovat
Ferry Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 vysokotlaka hadice je ta, co ma oba dva konce kovovy, se sroubovacima holendrama, nizkotlaka je ta, co ma na strane prevodky rizeni sroubeni a na strane cerpadla je jen chycena hadicovou sponou Citovat
Hafity Odesláno 19. červenec 2013 Autor Odesláno 19. červenec 2013 Nemám origo hadice, takže díky za radu, ale tudy to nepůjde.... Citovat
Ferry Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 njn, tak to asi musim skocit dolu do garaze mrknout na aute, co tak za chvili napisu Tak horni dira je nizkotlaka a spodni je vysokotlaka [upravil dne 19/7/13 19:25 od Ferry] Citovat
Hafity Odesláno 19. červenec 2013 Autor Odesláno 19. červenec 2013 Takže je to tak, jak jsem odhadoval. Tlakem přes menší díru, do volna (do nádobky) větší díra.... Díky za potvrzení mé hypotézy, jsem ti velice zauzlován! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.