Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nene, ten ukazatel oleje nejde, musel bych dokoupit nejaky cidlo. Jen po zapnuti klicku jde rucicka nahoru a zpet, ale pak zustane na nule.

Clovece ani nevim, jak se ten vrakac jmenuje, moc toho tam nemaji, ale pristrojovku meli.

http://www.volny.cz/nahradni.dily/peugeot1.htm'>http://www.volny.cz/nahradni.dily/peugeot1.htm

nebo http://www.volny.cz/nahradni.dily/

Zavolal jsem tam a nabidli mi tu z dvoulitru Coupe.

Jsem fakt moc spokojenej, je to super a vypada to vyborne.

Jestli chcete, hodim sem fotecku :)

Odesláno
Původně zaslal: kveton

A jeste me tak napada, sly by dat do staryho modelu budiky z novyho? resp. do 1.9TD budiky z 2.0HDi?

Ja kdyz daval do sveho auta tu pristrojovku z dvoulitru, volal jsem do Peugeotu a rekli mi, ze to nemuze nicemu vadit. Akorat ze nepujde ten budik na tlak paliva. Takze si myslim, ze by ti do staryho modelu mely jit budiky z HDIcka taky, ale nejsem si opravdu jistej.

Jinak na te fotce se pracuje :)

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Pěkný. :super Že bych se taky někde po takový přístrojovce poptal. :myslim

Zkus to, stoji to za to. Ale z coupecka to bude asi vetsi problem sehnat. Ale hlavne ze to vsechno souhlasi, ze nevadi, kdyz to bude treba z dvoulitru.

Odesláno

PetrX

Ukazatel stavu motorového oleje.

Informaci o stavu motorového oleje z ukazatele dostaneme když

- automobil stojí na rovině a motor je vypnutý.

- motor je vypnutý minimálně deset minut.

Ve chvíli kdy ukazatel začne funguvat je podsvícena stupnice a svítí kontrolka stavu oleje.

Za krátkou chvíli ručička ukazuje stav oleje v olejové vaně.

- Je-li objem olejové náplně dobrý ručička je v bílém poli.

- Je- li objem olejové náplně malý ručička je v červeném poli.

Je potřeba zkontrolovat objem ruční měrkou a případně olej podle potřeby dolít.

Nikdy nepřeplňujte olej přes rysku maxima na ruční měrce.

Ukazatel objemu oleje zhasne během 15-ti vteřin po spuštění startéru, bez ohledu nato jestli motor běží nebo ne.

Podle tvého obrázku palubovky je to ten:D

Odesláno
Původně zaslal: Miku

PetrX

Ukazatel stavu motorového oleje.

Informaci o stavu motorového oleje z ukazatele dostaneme když

- automobil stojí na rovině a motor je vypnutý.

- motor je vypnutý minimálně deset minut.

Ve chvíli kdy ukazatel začne funguvat je podsvícena stupnice a svítí kontrolka stavu oleje.

Za krátkou chvíli ručička ukazuje stav oleje v olejové vaně.

- Je-li objem olejové náplně dobrý ručička je v bílém poli.

- Je- li objem olejové náplně malý ručička je v červeném poli.

Je potřeba zkontrolovat objem ruční měrkou a případně olej podle potřeby dolít.

Nikdy nepřeplňujte olej přes rysku maxima na ruční měrce.

Ukazatel objemu oleje zhasne během 15-ti vteřin po spuštění startéru, bez ohledu nato jestli motor běží nebo ne.

Podle tvého obrázku palubovky je to ten:D

Dik, peknej navod :) Jenomze na mym aute ten budik nebude fungovat. Ptal jsem se u znamyho ve Stanglu, pry by to nebylo vubec problem dodelat. Staci jen dokoupit nejaky cidlo, ktery by slo i na tu moji 1.8ku a pak by to v pohode slo. Jak jinak, vzdyt jsou ty auta pomalu stejny.

Odesláno

ja mam tet budiky z eng . verze peugeotu a pokoušel sem se tie stare rozebrat to pleksi nejde ani odehřat aby lepidlo povolilo je to jako přivařene teplem

Odesláno
Původně zaslal: Petr X

Tak tady jsou tri fotky te moji nove pristrojovky. Ale kvalita fotek nic moc.

http://home.tiscali.cz/cz635097//406/01.jpg

http://home.tiscali.cz/cz635097//406/02.jpg

http://home.tiscali.cz/cz635097//406/03.jpg

[upravil dne 27.8.05 Petr X]

Nevíš náhodou jestli jde tahle přístrojovka napojit i na 2.0 16V. Je opravdu moc hezká ale problém bych měl v tom, že na té mojí původní nemám tři malé ciferníky ale jen dva.

Odesláno
Původně zaslal: carten

Nevíš náhodou jestli jde tahle přístrojovka napojit i na 2.0 16V. Je opravdu moc hezká ale problém bych měl v tom, že na té mojí původní nemám tři malé ciferníky ale jen dva.

Jisteze to jde. Vzdyt ja to mam taky na 1.8 a je to z dvoulitru. Akorat ti nepujde ten budik na tlak oleje, ale kdo vi, treba ti to pujde. Me nejde. Jinak je vsechno naprosto shodny. Volal jsem kvuli tomu i do Peugeotu nez jsem to koupil.

Spis bude horsi tuhle pristrojovku starsi nekde sehnat.

[upravil dne 31.8.05 Petr X]

Odesláno
Původně zaslal: kveton

A jeste me tak napada, sly by dat do staryho modelu budiky z novyho? resp. do 1.9TD budiky z 2.0HDi?

Neslo, novej model ma centralni ridici jednotku BSI, takze budiky musis mit z novyho modelu.

U staryho modelu jdou zamenovat budiky vsemi moznymi zpusoby, tedy benzin - benzin ruzne obsahy, diesel- benzin, sedan-coupe tedy libovolne kombinace

U noveho modelu 406 nevim

Odesláno

2 Ferry: ale já mám starý model, tak to by mělo být OK ne?

no zjednodusene, ze staryho modelu do staryho a z novyho modelu do novyho, jinak neni mozno

Odesláno

2 PetrX takže stací jen zapojit konektory a valíme;) což? Nevíš co to bylo za ročník to kupátko?

Clovece nevim, co to bylo za rocnik to kupatko, nezkoumal jsem to. Jen jsem odpojil konektory ze svy stary pristrojovky a tu hodil dozadu za sedacky a tu novou tam dal a konektory zapojil. A slape to naprosto vyborne.

Jinak jestli je u kupatka rozdil mezi novym a starym modelem jako u normalni 406ky v tom, ze novej model ma ciry svetla, tak to kupatko je myslim nemelo, takze nejspis taky starej model. Moc jsem ho nezkoumal.

Odesláno

OK chlapy, zkuším se s tím taky nějak poprat.

2 Ferry, nevíš náhodou o nejakým vrakáči poblíž náš??? Vím že je jeden u Č. Budějovic v Kosově, ale tam nic moc není a další je ve Znojmě, kde jsemale zatím nebyl.

Díky

Odesláno

2 Ferry, nevíš náhodou o nejakým vrakáči poblíž náš??? Vím že je jeden u Č. Budějovic v Kosově, ale tam nic moc není a další je ve Znojmě, kde jsemale zatím nebyl.

Díky

Bohuzel o vrakaci na Vysocine a v J.Cechach nevim, mam sveho dvorniho dodavatele z F-Mistku a pak vim o nekolika vrakacich v Pze ( kde prebyvam prevaznou cast roku)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...