Michal Bel Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 Caute mam otazku, idem menit loziska na zadnych kolesach, naradie na to mam, ale bolo mi povedane ze ked budem stahovat lozisko stahovakom ze mozem osku kolesa vytlacit. Moza sa to stat. . Dakujem za odpovede. Citovat
Ferry Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 meni se komplet naboj s loziskem jak jako vytlacit osku kolesa ? to je blbost jinak staci trochu hledat, je tu cely fotonavod [upravil dne 18/7/13 09:47 od Ferry] Citovat
Michal Bel Odesláno 18. červenec 2013 Autor Odesláno 18. červenec 2013 ked ho budem stahovat tak srob z stahovaku bude tlacit na cap napravy, a ci sa ten cap nemoze posunut do zadu. Dik Citovat
Michal Bel Odesláno 18. červenec 2013 Autor Odesláno 18. červenec 2013 Ci je tan cap nalisovany alebo ja to celok Citovat
Guest servisman Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 podle mne je to jeden kus ,měnil jsem asi před 2roky a pohoda o tom jsem ani nepřemýšlel ,spíš ložisko šlo dobře dolů Citovat
Ferry Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 jak by se mohl cep posunout, kdyz to budes drzet za naboj, to bys to musel chytit za tehlici a tlacit na cep, jenze pak bys nestahoval naboj, ale lisoval cep z tehlice ven (a na to by teda stahovak opravdu nestacil) , pusobeni sil je v obou pripadech nekde uplne jinde, takze ten, kdo ti to nakukal, asi nema vubec pojeti o co se jedna Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.