Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Problem s vypinanim motora pri akc. P406-2.0HDI 80kW r.v.2000

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den mam problem s prudkou akceleraciou, motoro po nej vypne pri opetovnom startovani niekedy chyti na 1krat niekedy to je tazsie, asi rok dozadu bolo do auta tankovana nafta nie moc kvalitna, ukazalo sa to na dlhsich startoch 5-10sek. tocenie, asi pol roka dozadu odislo palivove cerpadlo v nadrzi, po opetovnej vymene za nove (BOSCH) sa chyba prestala ukazovat tankoval som na SHELL-ke ziadny problem, tankujem aj doteras a dnes sa mi tazsie startovalo a chyba sa ukazala viac krat, chcem sa spytat ci treba ovzdusnovat pal. system ked vytiahnem a precistim DRV ventil? Doteras sa chyba ukazovala nezavislle. Dakujem za kazdu radu :(

Odesláno

Tak to by ma nepotesilo, skusim ten DRV ventil precistit ale nezda sa mi to .. Niekedy to spravi niekedy nie, diag. spravim tak v priebehu tyzdna mozno buduceho, nasere ma to ak to nespravi kedbudem protrebovat, kedze je do chyba len docasna RJ ju bymaze po par nastartovaniach. Dakujem za raky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...