Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kalendář pro rok 2014 - prosím o hlasování členy z SK

Kalendář pro rok 2015 - prosím o hlasování členy z SK  

1. 1. Kalendář pro rok 2015 - prosím o hlasování členy z SK

• Ano do 12€
      1
    • Ano do 15€
      0
    • Ano do 18€
      0
    • Ano v každém případě
      4
    • Nevím
      2
    • Nemám zájem...
      8

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Určitě škatulkovat nechci na CZ a SK... to říkám na rovinu. Pokud se to někomu nelíbí, tak jeho smůla, za prvé chci do kalendáře SK a za druhé by jsme neměli tolik fotek aby jsme naplnili kalendáře dva.. minulý rok dával každý 2-3 auta aby jsme to doplnili a dvě fotky byly stejně srazové..

Závěsný kalendář.. no nevím.. většina členu se minulý rok vyjádřila, že si dají klubový na stůl a za druhé nevím, zda závěsný by udělali týdenní.. nicméně se ti můžem zeptat, kolik by stál jeden kus extra ;)

Odesláno

V jednání je samozřejmě i cena... zda se nám cena bude snižovat jak u CZ tak i SK nebo zvlášt.. nejlepší řešení považujeme kombinaci CZ SK.. ale nevím jak je na tom momentálně Roman. Přesto chci mít přehled o kolik kalendářů by se cca jednalo :)

Odesláno

Tož, kalendáře, kde budou slovenská jména není problém. Protože však nejdou spojit objednávky slovenských a českých kalendářů, cena slovenských bude jiná, protože bude zřejmě méně kusů ve výrobě.

Prozatím počítám s čtrnáctidenním kalendářem

do4 ks kalendářů - 229kč

od5 ks kalendářů - 199kč

od10 ks kalendářů - 189kč

Nástěnný nemůže být, z důvodu 13ti stran, a tedy 13ti fotografii aut. Fotografií a tedy i účastníků by mělo být 28.

Odesláno

Letošní kalendář po týdnech mi přišel fajn a byl bych pro českosl.mix variantu - oni to neumějí nebo nechtějí umět udělat?

Odesláno

Omlouvám se, jsem to nějak včera nezvládl:D. Měl jsem toho moc.

Samozřejmě bude týdenní kalendář. Budou kalendáře s českými a kalendáře se slovenskými jmény.

Českých bude třeba 40ks - cena 199kč.

Slovenských bude například 8ks - cena 229kč. Rozdíl bych řekl zanedbatelný.

Já bych navrhoval variantu, aby se obě zakázky sečetly, a rozpočítalo se to tak, že cena kalendáře bude pro čechy i slováky stejná.

1-4ks - 249kč

5-9ks - 229kč

10-49ks - 199kč

50+ - 190kč

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...