Dakaros Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Ahoj, mam takovej problém s druhym autem. Je to 206, 1998, 1.4i 55kw. Po nastartování jede fajn, ale jak se začne zahřívat motor, začne jakoby vynechávat občas jakoby jel na 3 válce. Většinou to po zahřátí na provozní teplotu přestalo, ale poslední dobou spíš ne. Po přidání plynu má motor pěknej chod. Občas, ale ne vždy, při akceleraci jako kdyby se auto dusilo a nechce jet, pak to cukne a jede normálně. Dělá to většinou v této situaci. Studené auto-- start-- nepravidelný chod na volnoběh během zahřívání, ale jede dobře--- pokud zastavim, vypnu motor a motor trochu zchladne, ale né uplně a opět se rozjedu... dusí se při akceleraci... Tak a co jsem s tím zatím dělal: Svíčky, palivový filtr, vzduchový filtr, snímač otáček na setrvačníku, kontrola kabeláže, Výfuk od svodů nový (koncový díl starej) Ještě jedna věc, po zahřátí zače v motoru klepat... jen na volnoběh, při zvýšení otáček ok... (ventil vůle?) Díky za nějaká moudra... Citovat
bezdo Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 prekontrolovat vstreky, zapalovaciu rampu, map senzor, potenciometer skrtiacej klapky:myslim Najlepsie zacat diagnostikou, co píše, ake su zaznamenane chyby. [upravil dne 16/7/13 12:00 od bezdo] Citovat
Pavol 206 Odesláno 13. leden 2019 Odesláno 13. leden 2019 Mam podobny problem a nejde mi nacitat diagnostika vie mi niekto stym pomoct? 206 rok 99 1.4i 55kw Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.