Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím,

Se speedy.kh se chceme v neděli v 17:00 (14.07.2013) střetnout v Kolíně u naší epesní ruční myčky:

\"Samoobslužné mycí centrum pro osobní a lehké užitkové automobily s moderní mikropráškovou technologií. Majitel malého auta zaplatí méně oproti velkému autu, mytí od 10,-Kč. - mytí vysokým tlakem a teplou vodou s mikropráškem - technologicky upravená voda - mytí pouze změkčenou vodou a vodou zbavenou veškerých minerálů = žádné skrvny a šmouhy - bezkartáčové mytí, žádné škrábance na karoserii vozu - použití pouze kvalitních mycích prostředků s atestem\"

Pokud by se chtěl někdo stavit jen tak na pokec samozřejmě je srdečně zván :super

Místo srazu

Kdyby se někdo chtěl přidat a např. bloudil tak: 

:papa

[upravil dne 13/7/13 07:34 od Moral3z]

Upraveno uživatelem Moral3z
výmaz telefonu
Odesláno

Zajel bych, ale nestíhám :(

Dejte vědět zkušenosti s tou myčkou. Něco takovýho otevřeli nedávno v Pardubicích u OBI. Zkoušel jsem to a mléčné šmouhy/kapky to teda nechává, ale jenom jsem to ošamponoval a ošplouchnul, nic víc. Kdo byl na Tour de Valachia, ví jak moje auto vypadalo... POzitivum je určitě teplá voda, relativně nižší cena a žádné fronty, když tam jsou 4 boxy :aut

Odesláno

Moral3z: srandičky, srandičky... :-D

Veverka: hele tady jsou 3 boxy a dneska sem jel okolo asi 3x a vždy plno... pokud uděláš všechny ty programy včetně té poslední vosk a voda která je zbavená tvrdosti, tak to žádný fleky na autě nedělá a super to čistí zašpiněný liťáky ;)

Odesláno

hele nevim jak oni ale já si myslim, že potom nějaká společná cesta směr benzínka na kafe asi bude cajk... jinak kontakt tady máš a případně na mě číslo taky máš, tak zavolej to bude nejlepší

Odesláno

dneska jsem kolinem projizdel a MYSLIM, ZE TOHLE PATRI DO SEKCE PRIPRAVOVANE SRAZY A NE DO POKECU...........

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...