Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Pořád mi kecá telefon Samsung I9082 vs. hmatová odezva + Zmizela navigace z telefonu

Recommended Posts

Odesláno

A co nějaká obnova posledního nastavení ze zálohy? A nebo patříš k těm co nezálohují? Nakonec snad Android dělá zálohu automaticky.

U kluka na tabletu stačilo zadat ve vyhledávání heslo navigace a našel to bez problémů. Stejně jako ty Google play.

Odesláno

Nečetl, měl jsem načtenou stránku a pak napsal příspěvek. Je zvláštní, že já ji tam normálně mám. Jako samostatnou aplikaci.

Odesláno

Mě by to osobně ani nevadilo, protože stejně když potřebuji navigovat tak pro vyhledání cíle napřed používám mapy. Už se mi párktát stalo, že když jsem šel rovnou do navigace tak mě to sice našlo podle cíle ale bylo to úplně jinde než jsem chtěl.

Odesláno

Menší zajímavost k prvnímu mému problému..... když sem na wifi tak zase kecá...když ne tak je ticho ..... ku*da jedna.....

to samé o aplikaci Baterie HD , když sem na wifi tak mi řekne uroven baterie hlasem , když na wifi nejsem tak mlčí.... tady bych raději aby kecal i bez wifi..

U 2.3.6. to jelo normál..... u 4.1.2. to bere asi z wifi...... zlatý 2jkový android....

Odesláno

Udelal bych kompletni reinstal s rootem a rovnou novou romkou od omegy... procistis si to, a pojedes na novejsi romce... Jinak to je jak hledat jehlu v kupce sena...

Odesláno

Přema však som ti písal že Noled vypni v \"Nastavení, Usnadnění\" po česky, Noled bude spustený funkčný bez problému a už to nekecá.

Mne to kecalo aj keď som zapol pripojenie na net či už cez sieť alebo cez WIfi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...