Přema Odesláno 13. červenec 2013 Autor Odesláno 13. červenec 2013 Ták super... zakázal sem Samsung TTS a už to nekecá.... google text sem tam nikde neměl.....tak snad problém vyřešen....diky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 Akorát když jsi zakazal TTS tak ti nebude mluvit navigace Google a další věci na to zavislé. Ale pokud to nepouživaš tak se nic neděje Citovat
Přema Odesláno 14. červenec 2013 Autor Odesláno 14. červenec 2013 Radku to mi až tak neva..... oběma Vám moc děkuju za vyřešení....:papa Citovat
elton Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 Tady se tak pěkně povídá to se musím hned zeptat: na mém samsungu SIII se tak něja stratila navigace. Nastavil jsem si tam adresu a druhý den ráno před cestou nějak není nikde ikonka navigace, prostě zmizela. Citovat
Přema Odesláno 14. červenec 2013 Autor Odesláno 14. červenec 2013 asi meziclankem mezi tel a zidli.... nevysunul si sd kartu? byla to dohravana navi ci uz ta origo...?? Citovat
elton Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 Byla to ta origo, nic jsem nevysouval. Citovat
Marcel00 Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 nastavenia - jazyk a vstup - vystup prevodu textu na rec. a to trvalo az doteraz ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 Byla to ta origo, nic jsem nevysouval.V seznamu aplikací být musí, ti zmizela jen z plochy ne?? Citovat
MotoMoto Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 Hele přesně s tím jsem se setkal na klukově tabletu, už z výroby tam nebyla nejen navigace, ale i Google play, stačilo ale zadat je do hledání a našlo, šlo to normálně spustit, ale v seznamu aplikací vůbec nebyly. Pak byla závada, tablet v servisu, přehrán firmaware a závada respektive absence aplikací byla odstraněna. Citovat
elton Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 V seznamu aplikací taky není. Prostě se ztratila:( Citovat
elton Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 Teda, místo toho abys napsal \"jedu k tobě ti to opravit, vař kafe:D\" tak plkáš:aut:aut Citovat
Judes Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 Eltone možno to bude nejakou aktualizáciou, práve pozerám že ikonu navigácie nemám ani ja ani v \"Aplikáciách\" ani v \"správcovi aplikácií \",no používam Sygic a ak mi to nechýba. Navigáciu čo bola v Samsungu origo som nikdy nepoužil ale predpokladám že to Google map navi a práve keď si klikneš na \"Mapy\" tak tam máš aj navigáciu (v hornej časti displeja v lište \"hľadať\" tá šípka). Citovat
elton Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 jj v mapách je navigace, ale ta původní byla úplně skvělá a sem tam jsem ji používal. Citovat
Přema Odesláno 14. červenec 2013 Autor Odesláno 14. červenec 2013 stáhni \"navigator\".. pro mě dobrá navi , na kafe ..... ty i vaříš kafe...minule si neměl pressovač huso Citovat
MotoMoto Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 Tady předci nejde o to jakou navigaci používat, ale o to že se ztratí ze seznamu. Když dáš hledat tak ti jí najde a jde spustit? Citovat
elton Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 Nenajde, jako kdyby neexistovala. prolezl jsem všchno a vypařila se:( Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 Mě tak napadá, není od nové verze Google map navigace přímo v nich?? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.maps&feature=search_result Jiří Randis - 12. července 2013 - Verze 7.0.1 Tab acer iconia b1 Špatné. Po aktualizaci se mne sloučila navigace(offline) z mapama (online).nelze se bez online do map dostat a je nefunkční tedy GPS navigace,nebo velice složité nastavení. Beta verze navigace jednoducha a ktomu předtím super mapu online,ale tet hrůza.Vývojáři měly byste byt bez prémii tohle se fakt nepovedlo,nato ze android je závislí na google službách a provést velice fatální chybu.Opravdu zamyslete se Tak jsem si ten update nainstaloval a je to tak, navigace zmizí a je k dispozici přímo v mapách;) [upravil dne 14/7/13 16:57 od Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.