Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pořád mi kecá telefon Samsung I9082 vs. hmatová odezva + Zmizela navigace z telefonu

Recommended Posts

Odesláno

Tady se tak pěkně povídá;) to se musím hned zeptat: na mém samsungu SIII se tak něja stratila navigace. Nastavil jsem si tam adresu a druhý den ráno před cestou nějak není nikde ikonka navigace, prostě zmizela.

Odesláno

Hele přesně s tím jsem se setkal na klukově tabletu, už z výroby tam nebyla nejen navigace, ale i Google play, stačilo ale zadat je do hledání a našlo, šlo to normálně spustit, ale v seznamu aplikací vůbec nebyly.

Pak byla závada, tablet v servisu, přehrán firmaware a závada respektive absence aplikací byla odstraněna.

Odesláno

Eltone možno to bude nejakou aktualizáciou, práve pozerám že ikonu navigácie nemám ani ja ani v \"Aplikáciách\" ani v \"správcovi aplikácií \",no používam Sygic a ak mi to nechýba.

Navigáciu čo bola v Samsungu origo som nikdy nepoužil ale predpokladám že to Google map navi a práve keď si klikneš na \"Mapy\" tak tam máš aj navigáciu (v hornej časti displeja v lište \"hľadať\" tá šípka).

Odesláno

Tady předci nejde o to jakou navigaci používat, ale o to že se ztratí ze seznamu.

Když dáš hledat tak ti jí najde a jde spustit?

Odesláno

Mě tak napadá, není od nové verze Google map navigace přímo v nich??

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.maps&feature=search_result

Jiří Randis - 12. července 2013 - Verze 7.0.1

Tab acer iconia b1

Špatné. Po aktualizaci se mne sloučila navigace(offline) z mapama (online).nelze se bez online do map dostat a je nefunkční tedy GPS navigace,nebo velice složité nastavení. Beta verze navigace jednoducha a ktomu předtím super mapu online,ale tet hrůza.Vývojáři měly byste byt bez prémii tohle se fakt nepovedlo,nato ze android je závislí na google službách a provést velice fatální chybu.Opravdu zamyslete se

Tak jsem si ten update nainstaloval a je to tak, navigace zmizí a je k dispozici přímo v mapách;)

[upravil dne 14/7/13 16:57 od Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...