Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jirka myslí vyhledávač (vlevo nahoře). Ale jinak k dotazu. V kufru pod platem je drží takový černý plasty, který jen vyšroubuješ a myslím že ještě musíš opatrně vyloupnout krycí mřížky. :papa

[upravil dne 11/8/05 Dave_k]

Odesláno

hele já to vyřešil tak, že mi v truhlářství obřízli vrchní původní plato do MDFky a pak jsem tam narval ovály od Emphaser, ale slovo narval v tomhle případě docela sedí protože ty repráky maj magnety jak hovada a tak jsem stříhal kastli a zvětšoval prolisovaný kola. noo nic příjemnýho. Vono už jen napasovat tam tu MDFku nebyla zrovna hračka protože původní plato není zrovna rovný. ale hurá podařilo se:super

Odesláno

no na to mi ještě nikdo pořádně neodpověděl - jaký repra se tam vlezou? Rozměr oválu, hloubka a průměr magnetu... :-/

Odesláno

COZE?! - Prosim te nelzi

Sam si tu pamatuji nejmene na dve vlakna s podobnou tematikou a vzdy jsem to tu s nekym resil - ja tam dal kulata repra /z duvodu original plechu pod deskou/, nekdo tam \"narval\" i ovaly, ale pry ten plech dole rozstrihaval /brrr/.

Jestli chces vedet vic koukni bud na moje stranky, nebo si \"pohraj\" s vyhledavacem a ty vlakna si tu najdi - jinak ja tam mam 17-ky sony

a odkazy

http://www.peugeot-club.com/topic/5249-repro-do-dveri-a-na-plato/#54265

http://www.peugeot-club.com/topic/6746-repro-do-406ky/#69862

Odesláno

áha :-) no já měl pořád zato, že jsi tam ty kulatý repra dal jako nouzové řešení a patří tam ovály, po přečtení těch dalších vláken jsem už pochopil :) Takže 17cm kulaté repro tam prostě vleze?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...