Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

v auto hifi jsem se nechyt, tak to zkousim tady. Jaky mam dat repro dozadu na plato bez toho abych serezaval ten plech pod platem.

Jaky tam mate vy?

Dik

Odesláno

jakysyk Kenwoody ktery tam byly z Holandska kdyz to bylo dovezeny a vic to neresim :D

To jsi ale asi slyset nechtel co :)

[Editován dne 8/3/05 Ferry]

Odesláno
Napsán autorem Jezkovi.voci

Sežeň vrakáč, kde maj plata bo rolety :(

[Editován dne 8/3/05 Jezkovi.voci]

David 106s16 ;) cislo na nej si najdi na foru, ma oboje, vlastne cele zadni plato s roletou i reprakama a odkladaci prihradkou

Odesláno

2Sepp:

Ale ja bych asi radsi ovaly. V plate to mam vyrizly na ovaly, ale nejakej magor holandskej tam dal kulaty a prisrouboval je \"SAMOREZNEJMA SROUBKAMA PRIMO DO TOHO PLECHU\"!!!!!:mad:

Proste prasarna, ale navic mi jeden s tech repraku odesel a je dost neprijemny poslouchat zezadu jen jeden. Tak premejslim se bych zainvestoval nejakou kacku do kvalitnejsi muziky.

Asi pred pul rokem jsem tam uz zkousel dat ovaly od magnatu, ale byly moc hluboky, tak resim problem s tou hloubkou abych to nemusel vyrezavat v tom plechu.

Odesláno

jj - jasne - ovaly jsou dobre - ale proc myslis ze je tam nemam?? :)

Kdyz uz tam jsou v plechu vylisky na kruhove - tak prece nebudu ten plech rozsirovat :)

No jsem zvedav jestli najdes dostatecne \"placate - tenke\" ovaly :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...