kveton Odesláno 8. březen 2005 Odesláno 8. březen 2005 v auto hifi jsem se nechyt, tak to zkousim tady. Jaky mam dat repro dozadu na plato bez toho abych serezaval ten plech pod platem. Jaky tam mate vy? Dik Citovat
Ferry Odesláno 8. březen 2005 Odesláno 8. březen 2005 jakysyk Kenwoody ktery tam byly z Holandska kdyz to bylo dovezeny a vic to neresim To jsi ale asi slyset nechtel co [Editován dne 8/3/05 Ferry] Citovat
JunEAu Odesláno 8. březen 2005 Odesláno 8. březen 2005 sezen na vrakaci plato s origo leprakama a mas pokoj :-))) Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 8. březen 2005 Odesláno 8. březen 2005 Sežeň vrakáč, kde maj plata bo rolety [Editován dne 8/3/05 Jezkovi.voci] Citovat
Ferry Odesláno 8. březen 2005 Odesláno 8. březen 2005 Napsán autorem Jezkovi.voci Sežeň vrakáč, kde maj plata bo rolety [Editován dne 8/3/05 Jezkovi.voci] David 106s16 cislo na nej si najdi na foru, ma oboje, vlastne cele zadni plato s roletou i reprakama a odkladaci prihradkou Citovat
kveton Odesláno 9. březen 2005 Autor Odesláno 9. březen 2005 supr, omluvim se s Davidem, dik vsem Citovat
Sepp Odesláno 9. březen 2005 Odesláno 9. březen 2005 Koukni se na me stranky a uvidis - je to celkem jednoduche Proc origo repro, ze?? Citovat
Operator Odesláno 9. březen 2005 Odesláno 9. březen 2005 No jasně, origo jsou fajn, ale neorigo jsou lepčí. :D:D:papa Citovat
kveton Odesláno 9. březen 2005 Autor Odesláno 9. březen 2005 2Sepp: Ale ja bych asi radsi ovaly. V plate to mam vyrizly na ovaly, ale nejakej magor holandskej tam dal kulaty a prisrouboval je \"SAMOREZNEJMA SROUBKAMA PRIMO DO TOHO PLECHU\"!!!!! Proste prasarna, ale navic mi jeden s tech repraku odesel a je dost neprijemny poslouchat zezadu jen jeden. Tak premejslim se bych zainvestoval nejakou kacku do kvalitnejsi muziky. Asi pred pul rokem jsem tam uz zkousel dat ovaly od magnatu, ale byly moc hluboky, tak resim problem s tou hloubkou abych to nemusel vyrezavat v tom plechu. Citovat
Sepp Odesláno 10. březen 2005 Odesláno 10. březen 2005 jj - jasne - ovaly jsou dobre - ale proc myslis ze je tam nemam?? Kdyz uz tam jsou v plechu vylisky na kruhove - tak prece nebudu ten plech rozsirovat No jsem zvedav jestli najdes dostatecne \"placate - tenke\" ovaly Citovat
kveton Odesláno 10. březen 2005 Autor Odesláno 10. březen 2005 2 Sepp: protoze jsem koukal na tvoje stranky a mas tam normalni kulaty, ne ovaly. koukal jsem sem Citovat
Sepp Odesláno 10. březen 2005 Odesláno 10. březen 2005 jo jasne, ze je tam nečmam - byla to recnicka otazka - \"proc myslis, ze tam /asi tak/ nemam ovaly\" -- protoze tam jsou vylisky na kulata repra Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.