Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vestavěné skříně - Praha

Recommended Posts

Odesláno

Koukam ze co nazor to jiny postreh. Tak vysoke to bude 250 a siroke 210. Co jsem tak zjistoval, tak sirka 1,8 bude stacit a asi narezani necham na OBI. Jen porad premyslim jak na dvere. Kazdopadne soupacky, a chtel bych nechat jen 2 kridla.

Odesláno

Byla z těch dobrých nejlevnější, Festool stojí o dost víc... Řeže to perfektně, ta vodící lišta je úplně jiná liga než řezat obyčejným maflem podle latě. Obyč mafl mám tedy taky - resp. obyč, akumulátorový DeWalt. Ten je zase na jiné práce. Jinak ještě se chystám na horní frézku.

Odesláno

Ona kupodivu Makita stojí celkově míň než jiný značky, i když kvalitou je mnohdy překoná. A Protool je dobrej, sám od něj něco mám, ale od té doby co jsem poznal Makitu tak už jinou značku nechcu.

Odesláno

Od Makity mám tuhle ponornou pilu a vrtací kladivo, horní frézka bude pravděpodobně Bosch 1400, od Bosche v zelené řadě mám ještě šukalku, a vibrační bruska je nějaká noname. Jo a elektrický hoblík je taky nějaký noname typu Eurotec apod. Víc toho na dřevo snad potřeba nebude, neživím se tím...

Odesláno

taky jsem dělal vestavnou (rohovou) skříň...pomocí lamino desek na poličky, který maj v OBI....jejich šířka byla přesně jako rozměr hloubky mojí skříně, tedy 40cm...vždy jsem si to rovnou nechal nařezat na potřebný rozměry...jen pozor na to, že v OBI pokud vím mají nějaký polský lamino, a to je 16mm tlustý...takže když jsem chtěl udělat dveře, musel jsem si objednat jinde celou desku lamina 16mm cca 3x2m a nechat to nařezat...jinak by mi dveře z 18mm lamina, který maj všude a je to jakýsi standard, čuměli ven cca 2mm a to bych asi nepřežil :D

[upravil dne 10/7/13 09:27 od milhaus]

Odesláno

Oddie: super pilka;)

Charlie1: co se týká vysypání pojezdu od Hettichu, tak dělám v nábytku už delší dobu a ještě sem neviděl, že by se jim zásuvkovej pojezd rozsypal-v případě, že byl namontovanej naprosto přesně-to je totiž u toho dost důležitý;)

mr.SM: co se týká vestavných skříní, tak pokud nemáš nějaký zkušenosti a víš, že nejsi nějak nadprůměrně zručnej člověk a nemáš někoho, kdo by Ti poradil co a jak udělat, jaký vybrat kování a pod. tak je pro tebe lepší varianta nechat si ji udělat. Z vlastní zkušenosti Ti můžu říct, že jakýkoliv firmy typu Woodface a pod. budou řádově minimálně o 30% dražší než solidní truhlář. Problém je toho truhláře sehnat. Nejlepší je když Ti někdo známej někoho doporučí a ještě lepší, když se můžeš u něj na hotovou skříň mrknout. Mám známýho, co dělá skříně a kuchyně, ale netroufám si říct, že by jel kvůli takvé zakázce do Phy, protože si všechno jezdí předem osobně zaměřit, ale můžeš se mu zkusit ozvat;-) Mrkni na www.gemyt.cz, minimálně by Ti mohl udělat cenu aby ses měl od čeho odrazit;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...