KapriQ Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Hmm, nemas nejak pohnutu parabolu v svetle ? Trosku sa mozno bude dat doladit ak povolis svetlo je tusim na 3 skrutkach, ale je to na ukor toho aby si to dopasoval k ostatnym dielom, aby si nemal niekde nejaku velku medzeru ake mas svetlo ? Bosh ? Citovat
Lihous Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Spravne STK ci nekdo kdo ma pristroj a serizuje. Ale STK si myslim ze nebude ani drahe a bude v pohode. Stelovat to jen tak dle nejake cary na vratech je spis spatne Citovat
lud3k Odesláno 16. červenec 2013 Autor Odesláno 16. červenec 2013 takze myslite ze na STK me to nastavijou? Ze by nebyl problem? Citovat
Lihous Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Tak u nas nemame problem - zname se tam vzajemne a neni to problem za \"nejakou drobnou pozornost\" a nebo klasicky servis kde to serizuji .... U naseho se jeste zadne korekce nedelali a na stare P405 jen jednou za 10let = celkem dobre vyresene. Sice nemate typ auta ale nova P406 sviti spatne i s dobre serizenyma svetlama Citovat
KapriQ Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Ja som myslel ze sa da svetl ostelovat na parabole len HORE/DOLE ... Citovat
lud3k Odesláno 16. červenec 2013 Autor Odesláno 16. červenec 2013 nooo jiz sem volal na STK ktere mam v miste bydliste a rikali ze by nemel byt problem. Myslim si ze STK bude kazdopadne lepsi jak servis. Koupil jsem new zarovky a sviti krasne bile a pri ceste s prace jsem si vsiml kdyz jsem projizdel zatacku ze to sviti do krize Chtel jsem nastavit sam ale raci to necham na jinych Citovat
Návštěvník Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 V Pohořelicích aji v Mor.Krumlově stojí světla na STK ofic.dle ceníku 100Kč.Vždy když přezouvám a hlavně na zimu si je nechám seřídit.Lepší než se s tím trápit doma. Citovat
lud3k Odesláno 16. červenec 2013 Autor Odesláno 16. červenec 2013 Ja mam primo v Rosicich u Brna STk rikal ze nebude problem. Cenu me teda nerikal a dival jsem se stranky a ani tam nic nebylo... Citovat
shakull Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Ahoj, ja som si LED žiarovky dal skoro do celého auta, parkovačky, zadné stretávacie svetlá a celý interiér s kufrom, vydrží to dlho, svietivosť vo vnútri vozidla je obstojná, parkovačky svietia okej, lepšie ako normálne w5w, ale stretávacie svetlá z LED je blbosť, jednak nemajú dobrú svietivosť, svetlo sa rozptiľuje všade naokolo a v noci neuvidíš skoro nič a oslepíš každého vodiča oproti a taktiež to nieje schválené ani zákonom, čiže na stretávacie a dialkové určite nie. V zadnej časti vozidla je to na stretávacie super, svieti to asi o 5% slabšie ako normálne, ale to si človek ani nevšimne, samozrejme že na brzdové sa hodia dvojvláknové žiarovky, tam som alternatívu LED ešte nevidel. Radšej si kúp LED denné svietenie a máš po starostiach, namontuj presne podľa inštrukcí a predpisu a ušetríš aj žiarovky v predu aj vzadu, celá elektrina v aute bude vypnutá, čiže šetríš energiou, týám pádom aj pohonné hmoty, žiarovky, batériu. Ja som ich tiež namontoval, samozrejme písali že sú vodeodolné a jedno nebolo, ale v obchode ich vymenili za nové, pretože majú 2ročnú záruku, to ti na žiarovky klasické nikto nedá. čiže ich mám za rovnakú cenu a znova 2ročnú záruku, keĎ to takto pojde stále, vydrží mi to aj celý život Citovat
shakull Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Avšak je tu jeden problém s led v parkovačkách, akonáhle si v noci zapnem stretávacie H7 žiarovky a potom aj dialkové, tak tie LED sa zohrejú na takú teplotu že sa rozsypú, niesú veľmi odolné voči vysokej teplote, ktorá sála od tých H7čiek,neviete niekto o nejakých led žiarovkách ktoré sú napichovačky do parkovačiek a odolajú aj vysokým teplotám? Citovat
KapriQ Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Pochybujem ze by v parabole bolo az take teplo ze by sa topili LEDky ?? Tam bude niekde problem, bud pouzivas 100W zairovky, a tym padom uz mas aj parabolu pekne znicenu, alebo mas tie led nejake vadne :/ ale to by asi ani nesvietli... Citovat
sedrik20 Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Zdar:) trocha oživim tému. Tiež mám ledky skoro všade . A chcel by som spraviť niečo take že ked otvorím auto že sa mi rozsvietia predné led parakovacky alebo poprípade stretavacie svetla. Rozmýšľal som že potiahnem kabel s stropnej lampy lebo tá sa automaticky zasvieti ked auto otvorím ale zas aj ked auto vypne. Robil už niekto niečo take ? Citovat
KapriQ Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Ja som len tahal kable zo stropneho svetla na ledky , ktore mam umiestnenie pod palubovkou , ktore svietia smerom na zem, cize osvetluju cast kde mas nohy ... Dalo by sa to aj takto, ale tahat kabel az k svetlam dopredu ? uff to je uz ina vychytavka Citovat
sedrik20 Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Aha tak to má nenapadlo dávať pod nohy asi aj to zrealizujeme. Citovat
sedrik20 Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 no nieje to az take jednoduche ako som myslel ... lebo mi to stale svieti ... lebo ide prud od svetiel ked ich zapnem tak interier svieti neustale ... asi to dam do hmloviek tie skoro vobec nepouzivam... len ich musim celkom odpojit aby ten spetny prud ci ako to mam nazvat nerozsietoval interier Citovat
sedrik20 Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 No hmlovky napojené ale dalsi problém . Asi majú veľký odber neviem. Lebo mi to blika tak skúsim dať ledky:) Citovat
bobo7 Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 Aby to nešlo zpět tak se tam daji diody. Ja mam udělany časovač a světelné čidlo a mam to připojené na mlhovky a v zrcatkach mam taky led které sviti na kliky. takže mě to svítí jen když je tma.dělal jsem to už hodně dlouho tak ani nemam nikde po ruce schema. Citovat
sedrik20 Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 Aha. A tie diody su ako napojené na ktorý kabel ? Čo ide zo stropneho svetla ? Je to trošku už zložité Namna Citovat
sedrik20 Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 no konecne sa mi to podarilo do uspesneho konca zrealizovat .... sice som dost dlho cakal na led h1 a ked prisli bol som vyteseny no radost trvala kratko kedze som prisiel nato ze ich tam nenapasujem bo su hrubsie ako klasicke h1 ... tak som musel rozobrat hlovku a slo to .... skusim hodit video ako krasne sa to rozsieti po otvoreni auta ale po otvoreni dveri ... len nemam skusenost kde to video mam dat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.