Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hmm, nemas nejak pohnutu parabolu v svetle ? Trosku sa mozno bude dat doladit ak povolis svetlo je tusim na 3 skrutkach, ale je to na ukor toho aby si to dopasoval k ostatnym dielom, aby si nemal niekde nejaku velku medzeru :) ake mas svetlo ? Bosh ?

Odesláno

Spravne STK ci nekdo kdo ma pristroj a serizuje.

Ale STK si myslim ze nebude ani drahe a bude v pohode.

Stelovat to jen tak dle nejake cary na vratech je spis spatne ;)

Odesláno

Tak u nas nemame problem - zname se tam vzajemne a neni to problem za \"nejakou drobnou pozornost\" a nebo klasicky servis kde to serizuji ....

U naseho se jeste zadne korekce nedelali a na stare P405 jen jednou za 10let = celkem dobre vyresene.

Sice nemate typ auta ale nova P406 sviti spatne i s dobre serizenyma :D svetlama ;)

Odesláno

nooo jiz sem volal na STK ktere mam v miste bydliste a rikali ze by nemel byt problem.

Myslim si ze STK bude kazdopadne lepsi jak servis.

Koupil jsem new zarovky a sviti krasne bile a pri ceste s prace jsem si vsiml kdyz jsem projizdel zatacku ze to sviti do krize

Chtel jsem nastavit sam ale raci to necham na jinych

Odesláno

V Pohořelicích aji v Mor.Krumlově stojí světla na STK ofic.dle ceníku 100Kč.Vždy když přezouvám a hlavně na zimu si je nechám seřídit.Lepší než se s tím trápit doma.

Odesláno

Ahoj,

ja som si LED žiarovky dal skoro do celého auta, parkovačky, zadné stretávacie svetlá a celý interiér s kufrom, vydrží to dlho, svietivosť vo vnútri vozidla je obstojná, parkovačky svietia okej, lepšie ako normálne w5w, ale stretávacie svetlá z LED je blbosť, jednak nemajú dobrú svietivosť, svetlo sa rozptiľuje všade naokolo a v noci neuvidíš skoro nič a oslepíš každého vodiča oproti a taktiež to nieje schválené ani zákonom, čiže na stretávacie a dialkové určite nie. V zadnej časti vozidla je to na stretávacie super, svieti to asi o 5% slabšie ako normálne, ale to si človek ani nevšimne, samozrejme že na brzdové sa hodia dvojvláknové žiarovky, tam som alternatívu LED ešte nevidel. Radšej si kúp LED denné svietenie a máš po starostiach, namontuj presne podľa inštrukcí a predpisu a ušetríš aj žiarovky v predu aj vzadu, celá elektrina v aute bude vypnutá, čiže šetríš energiou, týám pádom aj pohonné hmoty, žiarovky, batériu. Ja som ich tiež namontoval, samozrejme písali že sú vodeodolné a jedno nebolo, ale v obchode ich vymenili za nové, pretože majú 2ročnú záruku, to ti na žiarovky klasické nikto nedá. čiže ich mám za rovnakú cenu a znova 2ročnú záruku, keĎ to takto pojde stále, vydrží mi to aj celý život :)

Odesláno

Avšak je tu jeden problém s led v parkovačkách, akonáhle si v noci zapnem stretávacie H7 žiarovky a potom aj dialkové, tak tie LED sa zohrejú na takú teplotu že sa rozsypú, niesú veľmi odolné voči vysokej teplote, ktorá sála od tých H7čiek,neviete niekto o nejakých led žiarovkách ktoré sú napichovačky do parkovačiek a odolajú aj vysokým teplotám?

Odesláno

Pochybujem ze by v parabole bolo az take teplo ze by sa topili LEDky ?? Tam bude niekde problem, bud pouzivas 100W zairovky, a tym padom uz mas aj parabolu pekne znicenu, alebo mas tie led nejake vadne :/ ale to by asi ani nesvietli...

Odesláno

Zdar:) trocha oživim tému. Tiež mám ledky skoro všade :D . A chcel by som spraviť niečo take že ked otvorím auto že sa mi rozsvietia predné led parakovacky alebo poprípade stretavacie svetla. Rozmýšľal som že potiahnem kabel s stropnej lampy lebo tá sa automaticky zasvieti ked auto otvorím ale zas aj ked auto vypne. Robil už niekto niečo take ? :)

Odesláno

Ja som len tahal kable zo stropneho svetla na ledky , ktore mam umiestnenie pod palubovkou , ktore svietia smerom na zem, cize osvetluju cast kde mas nohy :P ... Dalo by sa to aj takto, ale tahat kabel az k svetlam dopredu ? uff :myslim to je uz ina vychytavka :)

Odesláno

no nieje to az take jednoduche ako som myslel :D ... lebo mi to stale svieti ... lebo ide prud od svetiel ked ich zapnem tak interier svieti neustale :D... asi to dam do hmloviek tie skoro vobec nepouzivam... len ich musim celkom odpojit aby ten spetny prud ci ako to mam nazvat nerozsietoval interier :)

Odesláno

Aby to nešlo zpět tak se tam daji diody. Ja mam udělany časovač a světelné čidlo a mam to připojené na mlhovky a v zrcatkach mam taky led které sviti na kliky. takže mě to svítí jen když je tma.dělal jsem to už hodně dlouho tak ani nemam nikde po ruce schema.

• O 4 týdny později...
Odesláno

no konecne sa mi to podarilo do uspesneho konca zrealizovat :) .... sice som dost dlho cakal na led h1 a ked prisli bol som vyteseny no radost trvala kratko kedze som prisiel nato ze ich tam nenapasujem bo su hrubsie ako klasicke h1 ... tak som musel rozobrat hlovku a slo to :) .... skusim hodit video ako krasne sa to rozsieti po otvoreni auta ale po otvoreni dveri :) ... len nemam skusenost kde to video mam dat :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...