tomik1987 Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 No musel som to aj sem zavesiť lebo ja jednoducho z toho nemôžem ešte že ničomu nerozumiem :D:D odporúčam pozrieť :papa:papa [upravil dne 8/7/2013 12:23 od Béďa] Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 What the f*ck did I just watched ?!? Citovat
Šalda Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Chceš abych vyhodil počítač z okna??? Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Kam se hrabe Anicka Dajdou ... Citovat
roura Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Fakt pecka ..shlídnul jsem to skoro celý Citovat
tomik1987 Odesláno 7. červenec 2013 Autor Odesláno 7. červenec 2013 majú aj iné hity :D ale to už nechám na Vás . hlavne že sa páči... (akurát že teraz som sa prebudil na niečo strašné začali ma bolieť zuby =( ) Citovat
vendelinek Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 pěkný, a ještě po ránu,to je člověk hned probuzenej:D Citovat
Guest servisman Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 dá to na to dívat ,jako budík dobrý Citovat
olda Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Ty kráso,to je největší pécka na jih od němécka,no celý jsem to nedal.To je zase chujovina:D:D Citovat
Voighta Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Co třeba něco z českých luhů a hájů: Citovat
Marcel00 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 a to som si myslel ze vacsia absurdita neexistuje Citovat
Marcel00 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 takto staci? hu iu iu iu iu cand vi bade pe la noi sa nu vi fara cimpoi da pa cimpoi da pa cimpoi joaca fetele la noi hu iu iu iu iu da numa ase da numa ase da pe toba si pa cimpoi opa dele da da la joaca fetele la noi opa dele da da la si feciorii langa ele opa dele da da la sa nu fie singurele opa dele da da la da numa aase opa dele da da la ca asa ii place la mandra a iu ca iu ha iu ca iu u iu iu iu iu cand vi bade pe la noi sa nu vi fara cimpoi da pa cimpoi da pa cimpoi joaca fetele la noi u iu iu iu iu da numa ase da numa ase n-ui cimpoi ca a lui badea cand incepe a canta a iu ca iu a iu ca iu sapte fete am leganat opa dele da da la cand cimpoiu o cantat opa dele da da la da le-am leganat pe cimpoi da iac asa s-asa da c-asai jocu pe la noi da numa ase s-ase ca asa ii place la mandra a iu ca iu a iu ca iu u iu iu iu iu cand vi bade pe la noi sa nu vi fara cimpoi da pa cimpoi da pa cimpoi joaca fetele la noi u iu iu iu iu da numa ase da numa ase n-ui cimpoi ca a lui badea cand incepe a canta a iu ca iu a iu ca iu da s-o jurat batrani in sat opai dele da da la asta ii joc adevarat ai dele da da la pe cimpoiu leganat joaca mandrele din sat da dele da da la ca asa ii place la mandra a iu ca iu a iu ca iu http://versmuzica.ro/versuri-muzica/manele/sandu-ciorba-pe-cimpoi/ Citovat
Marcel505 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Co třeba něco z českých luhů a hájů: Pěkně nakažlivá hudba! Zajdeme někdy na koncert? Nemáte na tu blondýnku číslo? Citovat
robozv Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 takto to zvladol googlo :D:D hu iu iu iu iu, keď ho vyzval, aby sme ti dať zadarmo dudy dudy da pa pa dievčatá hrať na gajdy v našej hu mj mj mj mj da da numa numa šesť dať šesť bubon a dudy OPA DELE pa da da dievčatá pri hre opa dele nám dávajú a dávajú chlapca vedľa nich opa dele áno áno OPA je nielen dele da da da da da NUMA Aase v OPA DELE neznášam tak hrdí IU IU ha u IU IU IU IU Kancelárske priestory na, keď prikázal nám nedáva vám zadarmo dudy dudy da pa pa dievčatá hrať na gajdy v našich u IU IU IU IU da da Numa Numa šiestich šiestich n-ui gajdy Badea, keď začal spievať ako IU IU Kancelárske priestory sedem dievčat, ktoré otriasli OPA DELE áno áno, keď cimpoiu množstvo opa dele da da da húpal na gajdy Takže áno, jaka tak dávajú c-ASAI jocu nami len dať šesť na šesť Neznášam tak hrdý priestor ako priestor, ktorý mj mj mj mj mj mj u nás, keď prikázal, aby nechodili na gajdy gajdy bez da da pa pa holky hrať na gajdy v našom u IU IU IU IU da da numa numa SIX SIX Páči sa mi jeho gajdy ui Badea začne spievať priestor ako space space space, ktoré dávajú dedinských starších prisahal Opai DELE áno áno, je to pravda, že si DELE ii da da hrať na holky obce cimpoiu otriasli da da DELE áno v tom, že rád pýchy IU IU IU priestor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.